Στη δραματική σειρά “Παγιδευμένοι“, ο Θοδωρής αντιλαμβάνεται με έκπληξη και σοκ ότι ο Αλέκος και ο Μίλτος κατέχουν αδιάσειστα δεδομένα που αποδεικνύουν την εμπλοκή της Λίνας σε ένα έγκλημα. Η περιπέτεια της Άννας και του Δημήτρη καταλήγει απροσδόκητα, ενώ ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος επιχειρούν να εξιχνιάσουν τα σχέδια του Χατζή.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι

Ακολουθώντας ένα τηλεφώνημά, η Άννα επισκέπτεται το γραφείο του Χατζή για μια ειλικρινή συνομιλία, όπου αντιμετωπίζει ανοικτό εκβιασμό από εκείνον. Η Λίνα, παλεύοντας με τους εφιάλτες της, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στις αρχές σχετικά με τον φόνο του Άκη.

Η οικογένειά της και η Ειρήνη, αντιλαμβανόμενοι τις προθέσεις της, θέλουν απεγνωσμένα να την εμποδίσουν, αλλά ένα τροχαίο ατύχημα θα διακόψει τα σχέδιά τους. Ο Θοδωρής, ενημερωμένος για τις προθέσεις της Λίνας, αγωνίζεται επίσης να την προλάβει. Η Άννα, μέσα σε ένα κλίμα αγωνίας και συναισθηματικής έντασης, παραμένει σε επιφυλακή.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης αναζητά απαντήσεις σχετικά με το αν η Λίνα είναι η δολοφόνος του Άκη, με ένα ανώνυμο βίντεο που λαμβάνει από τον Αλέκο να φανερώνει την αλήθεια. Η αποκάλυψη του βίντεο θα φέρει τον Δημήτρη και την Άννα αντιμέτωπους με ένα δύσκολο δίλημμα, αναγκάζοντάς τους να επιλέξουν μεταξύ της προσωπικής τους σχέσης, των οικογενειακών δεσμών και των ηθικών τους αξιών, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν σκληρές και οδυνηρές αποφάσεις.