Να βοηθήσει τον Παθηναϊκό για να επιστρέψει στην κορυφή επιθυμεί ο Λάζλο Μπόλονι, όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις που ένε σε μέσο της Ρουμανίας.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στο μεγάλο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (14/02) με τον Ολυμπιακό, το οποίο χαρακτήρισε ανταγωνιστικό.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Look Sport +», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε επίσης και στην απόφασή του ν΄ αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού σε μία δύσκολη περίοδο του συλλόγου.

Για τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου, Ολυμπιακού, σχολίασε: «Δυστυχώς ήταν ένα μεγάλο ματς χωρίς θεατές. Έίχε, , την ένταση που έχει κάθε ντέρμπι.

Είναι ο πιο μεγάλος αντίπαλος στην Ελλάδα, μια ομάδα που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στο Champions League και έχει δημιουργήσει μια σταθερή βάση.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πέρασε μια εξαιτικά σοβαρή κρίση και σταδιακά “σήκωσε κεφάλι”. Ήταν πραγματικά ένα ανταγωνιστικό ντέρμπι.»

Όσον α τους στόχους που έχει για τους «πράσινους» είπε: « να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που τον υποχρεώνει η ιστορία του. Αν μπορούσα να βοηθήσω να γίνει αυτό, θα ήμουν χαρούμενος και περήφανος. Είναι μια πολύ μεγάλη και πολύ δύσκολη , επειδή η ομάδα πρέπει να αλλάξει σε πολλούς τομείς.»