Με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη και τον Αντρί Αγκάνιτς να κάνουν τη διαφορά, ο ΠΑΟΚ πήρε μία ακόμα νίκη επί του ΟΦΗ, αυτή τη φορά για την 9η αγωνιστική της Volley League.

Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα νίκησε με 3-0 την ομάδα του Ηρακλείου σε αναμέτρηση που έγινε στο γυμναστήριο της Μίκρας με τυπικά γηπεδούχο τον ΟΦΗ, μία ημέρα μετά τον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής που έγινε στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Την έβδομη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες στη Volley League σημείωσε ο Φοίνικας, με τον προπονητή του, Ιγκόρ Γιούρισιτς, να δοκιμάζει πολλά και διαφορετικά σχήμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και των πολλών υποχρεώσεων που έρχονται.

Η ομάδα της Σύρου νίκησε το μαχητικό Μίλωνα με 3-1 σετ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε με πασαδόρο τον 24χρονο Γιώργο Κανελλόπουλο, ο οποίος πήρε τη θέση του Γιώργου Δρογκάρη που είναι σε καραντίνα.

Με τον Φοίνικα δεν αγωνίστηκαν ο Ζίγκα Στερν (ήταν εκτός αποστολής) και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. Είχε ακραίους τον Βασίλη Κωστόπουλο και τον Ιβάν Ράιτς, ενώ διαγώνιος ήταν ο Νίκος Μήλης.

Μετά την απώλεια του 2ου σετ ο Γιούρισιτς έριξε βασικό στον αγώνα τον Κουπόνο Φέι, ο οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τέλεια υποδοχή οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

Εκπληκτικός ήταν ο Αντρέ Μπράουν ο οποίος σημείωσε 8 πόντους από μπλοκ από τους συνολικά 18 πόντους από μπλοκ που πήραν οι γηπεδούχοι.

Ο Μίλωνας το πάλεψε, τόσο με το Κανελλόπουλο στην πάσα όσο και με τον κεντρικό Θεόδωρο Δορδοκίδη που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό.