Το νέο έτος ξεκινά με συναρπαστικές εξελίξεις και την εμφάνιση νέου προσώπου κλειδί, που ετοιμάζεται να μια παθιασμένη ερωτική ιστορία με μια γοητευτική ηρωίδα από τη σειρά “Γη της ελιάς”!

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Βάνα Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου και Γεωργίου στις σειρές “Τατουάζ” και “8 λέξεις”, αναλαμβάνει ν ρόλο στην σειρά. Εάν η δημοφιλής σειρά πάρει το “πράσινο φως” για έναν τέταρτο κύκλο επεισοδίων, θα δούμε τον ρόλο του να εξελίσσεται ακόμα περισσότερο.

Ποιος είναι ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης; Πρόκειται για έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, τον νέο συνεργάτη του Ισίδωρου, ο οποίος έρχεται στη αρχικά για επαγγελματικούς λόγους.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ανατρέποντας τα δεδο, ο έρωτας τον καλεί απροσδόκητα… Αυτό συμβαίνει όταν γνωρίζει την Αθηνά, εντυπωσιαζόμενος από την ομορφιά και την ευφυΐα της.

Τα αισθήματα, ωστόσο, είναι αμοιβαία, καθώς και η Αθηνά είναι γοητευμένη από εκείνον από την πρώτη στιγμή. Στο παρελθόν, αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην προσωπική της ζωή, αναγκαζόμενη να αντιμετωπίσει πολλά .

Ακόμη και στη σχέση της με τον αυταρχικό , που αναγνωρίζει ως τον μέντορά της, δεν κατάφερε να βρει την ειρήνη και την ευτυχία. Τα τελευταία χρόνια, η προσωπική της ζωή είχε παραμείνει στο παρασκήνιο, καθώς αφοσιώθηκε πλήρως στην ανατροφή της μικρής Φιλιώς, της δυστυχούς νεαρής που υιοθέτησε.

Αμέσως μόλις γνωρίζει τον Τζον, το πάθος αναζωπυρώνεται στην Αθηνά. Συνειδητοποιεί ότι, για πρώτη φορά, νιώθει τόσο έντονα για κάποιον στη ζωή της, και αυτό την ενθουσιάζει.

Παράλληλα, ο Τζον δεν κρύβει τον έρωτά του, εκφράζοντας τον ανοικτά, και φαίνεται ότι είναι ένας άντρας που γνωρίζει τι επιθυμεί. Αυτή η σιγουριά του την επηρεάζει θετικά…