Νέα γυναίκα στη ζωή του Αλί

Την απόφαση να βάλει την καριέρα του πάνω τη Ναζλί πήρε ο Αλί και όχι μόνο τη χώρισε, αλλά άλλαξε και σε μια νύχτα σπίτι για να είναι μακριά της! Ομως στο νέο του διαμέρισμα θα γνωρίσει τη γειτόνισσά του, την Εζό, η οποία φροντίζει να κάνει εκνευριστική -για εκείνον- την παρουσία της!

Σύμφωνα με το περιοδικό Tivi ΣΙΡΙΑΛ στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θάυματος» θα δούμε πως η αρχή του τέλους για τη Ναζλί και τον Αλί ξεκίνησε όταν εκείνη αναγκάστηκε να διώξει για πάντα από τη ζωή της τον πατέρα της, ο οποίος είναι αλκοολικός.

Εκείνη χρειαζόταν έναν άνθρωπο δίπλα της να τη στηρίξει και να της συμπαρασταθεί, αλλά ο Αλί δεν μπορούσε να της το προσφέρει αυτό και έτσι της ζήτησε να χωρίσουν, ώστε και εκείνος να επικεντρωθεί στη δουλειά του. Ετσι ο νεαρός γιατρός μετακομίζει σε νέο σπίτι και ξεκινάει να κάνει εργασίες για να το φτιάξει!

Ενα πρωί χτυπάει το κουδούνι και όταν ανοίγει, μια κοπέλα εισβάλλει με το έτσι θέλω μέσα και κάθεται στον καναπέ του. «Ποια είσαι εσύ;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει: «Είμαι η Εζό, μένω στο επάνω διαμέρισμα! Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης με άφηνε να έρχομαι να κοιμάμαι εδώ και εγώ του έδινα το διαμέρισμά μου για να καλεί κόσμο».

Ο Αλί, όμως, που δεν θέλει κανείς να καταχραστεί τον χώρο του και να του πειράζουν τα πράγματα, τη διώχνει κακήν κακώς: «Δεν θέλω να έρθεις ποτέ ξανά», της λέει.

Στο μεταξύ η Ναζλί προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό τους, ενώ Αλί συγκεντρώνεται στη δουλειά του προκειμένου να απασχολεί το μυαλό του μόνο με αυτό. Το γεγονός ότι εκείνος δείχνει να μην τον απασXOλεί ο χωρισμός τους, πειράζει τη νεαρή γιατρό ακόμα περισσότερο.

Ετσι το βράδυ πάει στο νέο του σπίτι και του πετάει τις κοινές τους φωτογραφίες στα μούτρα: «Πώς μπορείς να προχωράς τόσο γρήγορα; Με ξέχασες κιόλας; Πονάω μέσα μου, Αλί», του λέει και φεύγει. Εκεί είναι που ο Αλί καταλαβαίνει πόσο υποφέρει και εκείνος μακριά της, αλλά καίει τις φωτογραφίες τους με δάκρυα, ενώ η Εζό, η οποία πάσχει από διπολική διαταραχή, τον βλέπει, κάθεται κοντά του και του λέει: «Σε καταλαβαίνω! Οπως εσύ, έτσι κι εγώ είμαι διαφορετική για όλους τους άλλους».

ΜΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ
Την επόμενη μέρα, ο Αλί βρίσκει την Εζό αναίσθητη στις σκάλες και της παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Αρκετές ώρες αργότερα πάει στο νοσοκομείο και ο Φερμάν του βάζει τις φωνές καθώς πιστεύει πως εκείνος δεν πήγε στη δουλειά του επειδή είναι στενοχωρημένος από τον χωρισμό του με τη Ναζλί.

Το βράδυ όταν γυρίζει σπίτι του, ο Αλί βρίσκει την Εζό εκεί να μαγειρεύει και να του έχει αλλάξει ακόμα και τη διακόσμηση. Γίνεται έξαλλος και τη διώχνει ξανά: «Για ποιο λόγο τα κάνεις αυτά; Δεν θέλω να πειράζεις τα πράγματά μου και δεν θέλω να έρθεις ξανά στο σπίτι μου!», της φωνάζει και εκείνη του λέει: «Τα έκανα για να σε ευχαρίστήσω που με έσωσες» και φεύγει στενοχωρημένη.

Ο Αλί προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αποφύγει, αλλά εκείνη συνεχώς εμφανίζεται μπροστά του κι αυτός ενοχλείται καθώς δεν του αρέσει η συμπεριφορά της. Μέχρι που ένα πρωί εκείνη παθαίνει ξανά κρίση διαταραχής και κλείνεται στον εαυτό της και στο σπίτι, χωρίς να ανοίγει σε κανέναν.

Την ίδια ώρα η Ναζλί μαθαίνει από την Ατσελιά πως ο Αλί βλέπει κάποια άλλη και εκείνη δεν θέλει να το πιστέψει, αλλά δεν κρύβει την της ότι μπορεί να την ξεπέρασε τόσο γρήγορα!

Στο μεταξύ, ο Αλί θέλει να μάθει αν η Εζό είναι καλά, αλλά η κοπέλα δεν θέλει να τον δει και τον διώχνει. Μπορεί ο νεαρός γιατρός να μη θέλει να την κάνει παρέα, αλλά η κατάστασή της, όταν υποτροπιάζει, τον ανησυχεί!

Παράλληλα, παρά τις διαβεβαιώσεις του στη Ναζλί πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους και πως μόνο εκείνη αγαπάει, η Εζό με τον χαρακτήρα της και τις ξαφνικές εμφανίσεις της δεν αφήνει στην κοπέλα περιθώρια να σκεφτεί κάτι άλλο, πέρα από το ότι είναι ζευγάρι! Κι αυτό είναι κάτι που την πληγώνει βαθιά…

Διαβάστε ακόμα

Αφήστε ένα σχόλιο