Το Μυστικό της Πεταλούδας: Τα επόμενα επεισόδια, 7 έως 10, του δεύτερου κύκλου της σειράς που θα προβληθούν 20 και 21/08…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 7-8-9-10

Η Έλενα εντελώς τυχαία καταφέρνει και βρίσκει που κρύβεται ο Χριστόφορος…

Επεισόδιο 7-8

Η Ειρήνη είναι στον τάφο της Εύας και η Έλενα που την παρακολουθεί συνεχίζει να τραβά φωτογραφίες. Εντωμεταξύ ο Στέφανος πανικόβλητος την Αμάλα που του τηλωνούν την πρεσβεία στη Δαμασκό. Το είχε σκάσει από το σπίτι της θείας και θέλει να στον Στέφανο. Αυτός της υπόσχεται ότι θα καταφέρει να τη φέρει πίσω.

Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος συνεχίζει να κρύβεται ενώ η Χριστίνα βρίσκει τον πατέρα της σωριασμένο στο πάτωμα με ένα μπουκάλι ποτό δίπλα του. Η Λουίζα και ο Άρης τη βοηθούν να τον σηκώσει και να τον συνεφέρει. Η Έλενα συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν και φτάνει στο σπίτι του Κυριάκου και της Βαγγελιώς. Μπαίνει μέσα και ανακαλύπτει φωτογραφίες του Νικήτα. Εκεί την περιμένει μία έκπληξη.

Επεισόδιο 9-10

Ο Χριστόφορος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει με τον Νικήτα και τι είναι αυτές οι αναμνήσεις που έχει. Φτάνει στο σπίτι της Βαγγελιώς αναζητώντας . Αλλά δεν μπορεί να θυθεί .

Η Κρίστια συναντά την Ειρήνη και της εξηγεί τον λόγο που παράτησε τον Μάρκο. Εντωμεταξύ η Ειρήνη περνάει αξιολόγηση το ατύχημα και είναι να επιστρέψει στη δουλειά.

Την ίδια ώρα η Έλενα συνδέοντας τα στοιχεία και βλέποντας την ημερομηνία γέννησης της Εύας καταλαβαίνει πως η Εύα είναι η Βαγγελιώ Παράλληλα ο Χριστόφορος θυμάται τη σκηνή με τον Νικήτα. Η Έλενα εντελώς τυχαία καταφέρνει και βρίσκει που κρύβεται ο Χριστόφορος.