Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Χάρις πάει στο σπίτι του Στέφανου να μιλήσει με την Αμάλα. Η Χλόη, που είναι ανήσυχη μετά την παράξενη συμπεριφορά του Παύλου σε σχέση με την Κρίστια, της τηλεφωνεί να βρεθούν, ενώ ο Παύλος συναντάει τον παλιό του φίλο, τον Δημήτρη να του εξηγήσει γιατί δεν έχει πει τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 51

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Έλενα, που είναι έξω απ΄ το τμήμα και διστάζει να μπει να καταγγείλει τον Χριστόφορο, αφού δεν ξέρει, αν θα την πιστέψει, τον βλέπει να βγαίνει κι αυτό την κάνει έξαλλη και παίρνει τη μεγάλη απόφαση να πει στην αστυνομία ότι είναι ο Κυριάκος, αγνοώντας ότι ο Θέμης το έχει κάνει ήδη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 11/9 Επεισόδιο 51

Η Έλενα λέει στη Χριστίνα ότι είναι η αδερφή του Νικήτα και πήγε να γιορτάσουν μαζί με το Θέμη την καταγγελία που έκανε εναντίον του Χριστόφορου. Η Έλενα λέει στο Θέμη ότι πρέπει να οργανώσουν τις κινήσεις τους, έτσι ώστε να φροντίσουν ο Χριστόφορος να μπει φυλακή για την υπόλοιπη ζωή του.

Ο Χριστόφορος φτάνει στο σπίτι με τον Αντρέα κι εκεί τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Του τηλεφωνεί ο Μάρκος, που έμαθε για την καταγγελία του Θέμη απ΄ τη Χριστίνα κι ο Χριστόφορος του λέει να πάει από κει να μιλήσουν οι τρεις τους με την Ειρήνη γι΄ αυτό.

Η Μαρήλια πάει στον Άρη πολύ ταραγμένη και του δείχνει το απειλητικό σημείωμα, που βρήκε στην τσέπη του Άλκη. Ο Άρης καταλαβαίνει πως ο Άλκης είναι μπλεγμένος με την σπείρα του Χρυσοχόου με κάποιον τρόπο, αφού στο σημείωμα αναφέρει ότι αυτός σκότωσε τον Ηλία.

Η Χάρις πάει στο σπίτι του Στέφανου να μιλήσει με την Αμάλα. Η Χλόη, που είναι ανήσυχη μετά την παράξενη συμπεριφορά του Παύλου σε σχέση με την Κρίστια, της τηλεφωνεί να βρεθούν, ενώ ο Παύλος συναντάει τον παλιό του φίλο, τον Δημήτρη να του εξηγήσει γιατί δεν έχει πει τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη.