Η Μάσσα Επόμενα Επεισόδια 50-51-5

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιυς με τις ευθύνες τους και προχωράει σε μια αποκάλυψη που σχετίζεται με την δολοφονία του βρέφους. Η Θεοφανώ πέφτει στα χέρια κάποιων ανθρώπων που τη θεωρούνε μάγισσα….

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξ της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα 5/2 Επεισόδιο 50

Η Θεοφανώ με τη βοήθεια ενός μικρού κοριτσιού, αρχίζει να στήνει την καινούρια της ζωή. Ο Μισέλ βρίσκει στον πύργο των Λασκαραίων για να γλυτώσει απ' τη μανία του Θράσου.

Μια συνάντηση του Αντρέι με τον πατέρα του Βρώτσου, θα οδηγήσει σε μια τραγωδία κι ένα καλά μυστικό είναι έτοιμο πια να βγει στο φως.

Η Θεοφανώ αποφασίζει να δώσει ζωής. Η Κερασίνα θα βρεθεί μπροστά στο μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές και η κόλαση είναι να ξεσπάσει.

Η Μάγισσα 6/2 Επεισόδιο 51

Ο χαμός του πατέρα του Βρώτσου αλλά και το γράμμα που αφήνει πίσω του, προκαλεί αναταράξεις και στους Λασκαραίους. Ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση που θα ικανοποιήσει την Μεταξία αλλά θα δυσαρεστήσει την Δαμιανή.

Οι πειρατές του Μόφορη, στρατοπεδεύουν στη σπηλιά που κρύβεται η Θεοφανώ. Θα καταφέρει να παραμείνει κρυμμένη ή θα την ανακαλύψουν; Η κόντρα ανάμεσα στην Κερασίνα και στη Μεταξία φτάνει στα άκρα, ενώ ο Μισέλ αποφασίζει να πει στον Φρίξο, όσα ξέρει για την Άναχιτ.

Ένα ένοχο μυστικό θ' αποκαλυφθεί στο δείπνο των Λασκαραίων και η φουρτούνα που θα ξεσπάσει, θα καταπιεί όλο τον πύργο.

Η Μάγισσα 7/2 Επεισόδιο 52

Μετά την αποκάλυψη της Κερασίνας για τον δεσμό του Τζανή και της Μεταξίας, στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί αναβρασμός. Θα καταφέρει αυτή τη φορά να ξεγλιστρήσει το παράνομο ζευγάρι ή η αλήθεια θα βγει στο φως με ανυπολόγιστες συνέπειες;

Η Θεοφανώ ακολουθεί την Άννα στο σπίτι που δολοφονήθηκαν οι γονείς της κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια που ψάχνει τόσο καιρό….

Ο Αντρέι αποφασίζει να τους φέρει όλους αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους και προχωράει σε μια αποκάλυψη που σχετίζεται με την δολοφονία του βρέφους. Η Θεοφανώ πέφτει στα χέρια κάποιων ανθρώπων που τη θεωρούνε μάγισσα.