Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια 45-46

Ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν μέσα σε όλο τον πανικό να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό για την σχέση τους, με τις τελευταίες εξελίξεις να μην τους αφήνουν….

Τα επεισόδια, της σειράς του Ant1 Παγιδευμένοι που θα μεταδοθούν 25 και 26/3 στις 22:00.

Παγιδευμένοι 25/3 Επεισόδιο 45

Στον απόηχο της έκρηξης ο Σταύρος κι ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αγγελική τρομοκρατείται. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εγκυμοσύνη της;

Ο Γεράσιμος στο άκουσμα της είδησης της έκρηξης αδιαφορεί για τον κατ’ οίκον περιορισμό του και το σκάει για να δει τον τραυματισμένο γιο του… Ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο που πιστεύει πως θα κάνει τον Παύλο να σπάσει και να ομολογήσει την ενοχή του σχετικά με την δολοφονία της Μαριάννας.

Θα πετύχει το σχέδιό του αυτή τη φορά; Ή θα πέσει σε τοίχο από έναν νέο αντίπαλο που δεν υπολόγιζε; Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας μιλούν με την Χρύσα και σχεδιάζουν να παγιδέψουν τον Περικλή. Πόσο διατεθειμένη είναι, όμως, η Χρύσα να τους βοηθήσει με όλο αυτό;

Παγιδευμένοι 26/3 Επεισόδιο 46

Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Άννας. Η σύλληψη ενός ανθρώπου – κλειδί θα οδηγήσει σε ακόμα ένα στοιχείο για την δολοφονία, αλλά οι δολοφόνοι είναι ορκισμένοι μετά την επίθεση στο αμάξι του Δημήτρη να μην τα παρατήσουν.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αγγελικής έρχεται στον Σταύρο μέσω…τρίτου, με τα σύννεφα να έχουν ήδη αρχίσει να σκεπάζουν την σχέση των δύο εισαγγελέων.

Ο Δημήτρης και η Άννα προσπαθούν μέσα σε όλο τον πανικό να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό για την σχέση τους, με τις τελευταίες εξελίξεις να μην τους αφήνουν. Μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή, στήνουν τον Δημήτρη με την πλάτη στον τοίχο!