«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Τα 6 έως 7 που θα προβληθούν 4 και 5 . Για 11η χρονιά η αγαπημένη μας σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι εδώ ανανεωμένη, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδια 6-7-8

4/11 Επεισόδιο 06:
Η Ζωή έχει αρρωστήσει και ο Φάνης προσπαθεί να την περιποιηθεί παρά την ανικανότητά του με τα οικιακά. Ο Βαγγέλης να βοηθήσει τη Ζουζού να κατακτήσει τον Μηνά και βάζει μπροστά ένα σχέδιο… Ο Μπάμπης δεν μπορεί να καταλάβει πώς η Σία και ο Χάρης έφτασαν στον χωρισμό. Κι όσο η Ξένια προσπαθεί να του κρύψει πως ήξερε ότι δεν τα πήγαιναν καλά, η αλήθεια κινδυνεύει να φανερωθεί… H Τούλα είναι σε ένα γάμο, αλλά ο Βασιλάκης που θα την συνόδευε δεν μπορεί, έτσι ο Ηλίας της προτείνει να την συνοδεύσει. 

5/11 Επεισόδιο 07+08:
Ο Ηλίας αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη διατροφή του, τώρα που ζει μόνος. Η Τούλα τον παρακινεί να μαγειρέψει. Ο Βαγγέλης δεν αφήνει τη Ζουζού να εμφανιστεί στο σπίτι, μπας και καταλάβει ο Μηνάς ότι, κατά βάθος, του λείπει, αλλά εκείνη τον παρακούει και το πράγμα μπερδεύεται… Ένα γόβες γίνεται αφορμή για μουρμούρα ανάμεσα στον Μπάμπη και την Ξένια. Η Ζωή βρίσκει ένα γυναικείο πορτοφόλι που δεν είναι δικό της και προσπαθεί να μάθει τι κάνει ο Φάνης όταν εκείνη λείπει από το σπίτι…

Η Τούλα μαλώνει με την αδερφή της, που την κατηγορεί πως δεν έχει άντρα. Ο Ηλίας πέφτει από τα σύννεφα όταν η Τούλα του λέει,  πως δεν θα πήγαινε μαζί του ποτέ! Ο Φάνης λαμβάνει ένα μήνυμα από την πρώην του και ότι μπορεί να τα ξαναβρούν, όμως η Ζωή προσπαθεί να τον συγκρατήσει… Ο Μηνάς νοσταλγεί πολύ τη Βούλα και ο Βαγγέλης που τον να βουλιάζει στη θλίψη, εκπονεί νέο σχέδιο για να τον φέρει κοντά στη Ζουζού… Μια βόλτα στο πάρκο με το καρότσι και το μωρό εφιάλτης για τον Μπάμπη.