Την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός και μάλιστα απέναντι στον κακό του δαίμονα που δ είναι ς από τον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Οι «πράσινοι» πήραν το τρίποντο απέναντι στη μαχητική Κηφισιά που α άλλη μία φορά λόγω των κρουσμάτων covid-19 αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις.

Ο Παναθηναϊκός αιφνιδιάστηκε μέχρι τα μέσα του 1ου σετ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9-13 κατάφερε να γυρίσει το σετ. Τα ί και στο 2ο σετ όπου πάι η Κηφισιά είχε προβάδισμα 8-5.

Στο 3ο σετ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μεγάλο προβάδισμα +6 αλλά η Κηφισιά κατάφερε να τον απειλήσει. Κορυφαίοι του Παναθηναϊκού οι Ρανγκέλ, Τσάτσιτς και της Κηφισιάς οι Ζουπάνης, Κασαμπαλής.

Ο , παρότι το πρώτο σετ νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ και πήρε το πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ήταν μια συνάντηση για τη  αγωνιστική, που είχε αναβληθεί στις 3 Νοεμβρίου 2020. Την Πέμπτη στις 19:00 στο γυμναστήριο της Μίκρας με πεδούχο τον ΟΦΗ, θα γίνει ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων.

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ ήταν οι Εβάντρο, Κουμεντάκης αλλά και ο Αγκάνιτς ενώ στα θετικά η επιστροφή του Γάλλου πασαδόρου Πριγκέτ. Ο ΟΦΗ στηρίχτηκε επιθετικά στον Μαρκς, ενώ καλός ήταν και ο Φραγαδάκης.