Παγιδευμένοι: Παρακολουθώντας από το μόνιτορ το ασανσέρ στο οποίο μπήκε η Άννα να φτάνει στο ισόγειο, ο Δημήτρης πανικοβάλλεται. Αμέσως μπαίνει στο ξενοδοχείο, αναζητώντας την απεγνωσμένα. Στην πραγματικότητα η Άννα δεν μπήκε ποτέ μέσα στο ασανσέρ. Αντίθετα, ακολούθησε τις οδηγίες του δολοφόνου για να τον συναντήσει μόνη της στο γκαράζ…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Παγίδα θανάτου…

Αφού φτάνει στο ασανσέρ, όπως της έχει πει, αδιαφορώντας για το σημείωμα που αναφέι πως ο ανελκυστήρας είναι τός λειτουργίας, μπαίνει μέσα. Ωστόσο, την τελευταία , ένα χέρι εμφανίζεται στην πόρτα. Είναι ο Δημήτρης, εκτός εαυτού από τον φόβο και την ανησυχία που της ζητά να βγει έξω.

Το ασανσέρ ξεκινά να διαλύεται κάτω από τα πόδια τους αλλά το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό, και η Άννα συνειδητοποιεί πόσο κοντά βρέθηκε στον θάνατο και ότι ο Δημήτρης την έσωσε από την παγίδα θανάτου του δολοφόνου.

Ωστόσο, δεν αισθάνεται για τα όσα έκανε και Όταν ο Δημήτρης πληροφορείται ότι ο μικρός Ορέστης, που είχε επιζήσει από το πηγάδι, έχει εξαφανιστεί, αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο, απαγορεύει στην Άννα να εμπλακεί περαιτέρω στην και συνεχίζει τις έρευνες με τον και την Αγγελική.

Ο Σπύρος, αγνοώντας τα γεγονότα, ρωτά τον Σταύρο, για την αδερφή του, λέγοντας του πως την είχε δει στο αεροδρόμιο, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας βλέπουν προσεκτικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και διακρίνουν τον Ορέστη να μεταφέρεται με ασθενοφόρο, αλλά δεν γνωρίζουν τον προορισμό του.

Ώσπου, ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία δίνει ένα νέο φωτεινό σημείο. Αποκαλύπτει ότι το παιδί, ο μικρός Ορέστης, βρίσκεται σε μια κλινική. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, τρέχουν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία και βρίσκουν το παιδί Ορέστη εκεί, ακόμα σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να θυθεί όσα συνέβησαν.