Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για τον Παναθηναϊκό; Πολύ πιθανό, καθώς οι «πράσινοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Cosmote TV, ύστερα τα τελευταία δύο χρόνια στη NOVA.

Οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με την άλλη συνδρομητική πλατφόρμα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές σχεδόν έχουν οικονομικό, εκτός κι αν υπάρξει κάποια θεαματική επιστροφή NOVA ή κάποιου τρί τηλεοπτικού παρόχου, που αυτή τη στιγμή δ φαίνεται πιθανό.

Η ΠΑΕ ζητήσει από τη NOVA ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ για τη νέα σεζόν, κατά τι μεγαλύτερο από τα περίπου 6,5 εκατομμύρια που εισέπραξαν την απελθούσα περίοδο, η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή.

Ως εκ τούτου οι «πράσινοι» στράφηκαν σε άλλες κατευθύνσεις, βρήκαν πρόσφορο έδαφος στην Cosmote TV και προχώρησαν τις διαπραγματεύσεις, για να συμφωνήσουν κοντά στο ποσό που ζητούσαν από τη NOVA.

Στο «πακέτο» περιλαμβάνονται οι εντός έδρας αγώνες των «πράσινων» για τη νέα Σούπερ  (13 αγώνες στην κανονική περίοδο και 5 στα πλέι οφ) και όλοι οι καλοκαιρινοί φιλικοί της προετοιμασίας του.