Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Ειρήνη λέει στη γιατρό της ότι δε θέλει να κρατήι το παιδί. Η γιατρός της τη συμβουλεύει να το ξανασκεφτεί, αλλά, η Ειρήνη αποφασισμένη, της ζητάει να κλείσουν ραντεβού για να τελειώνει μ΄ αυτό το συντομότερο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 35-36

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έ Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 3/9 Επεισόδιο 35-36

Η Σοφία άναυδη στο μαγαζί της τον Χριστόφορο και την Έλενα. Ρωτάει τον Χριστόφορο τι κάνει εκεί, αλλά, αυτός φεύγει χωρίς να της πει. Η Σοφία προσπαθεί να μάθει απ΄ την Έλενα τι γίνεται, αλλά, αυτή της λέει μόνο να πει στην Ειρήνη να μείνει μακριά απ΄ τον Χριστόφορο και φεύγει.

Η Ειρήνη λέει στη γιατρό της ότι δε θέλει να κρατήσει το παιδί. Η γιατρός της τη συμβουλεύει να το ξανασκεφτεί, αλλά, η Ειρήνη αποφασισμένη, της ζητάει να κλείσουν ραντεβού για να τελειώνει μ΄ αυτό το συντομότερο.

Η Λουίζα προσπαθεί να πλησιάσει τη Χριστίνα και να κατευνάσει το θυμό της, αλλά, η Χριστίνα για άλλη μια φορά τη στήνει στον τοίχο, κατηγορώντας της ότι την πέφτει στο Θέμη. Η Λουίζα δεν το αντέχει άλλο αυτό και παίρνει μια ξαφνική απόφαση που φέρνει πάλι τα πάνω κάτω.

Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι το νούμερο του κινητού, που του ζήτησε να βρει, ανήκει στον Χριστόφορο. Ο Άλκης το συνδυάζει και βγάζει το συμπέρασμα πως ο Δώρος και ο Χριστόφορος πρέπει να είναι μπλεγμένοι με τον Χρυσοχόου και τον Ηλία.

Η Κρίστια πάει στο σπίτι της Χλόης. Ενώ μιλάνε και η Χλόη της λέει διάφορα για τη ζωή της κι η Κρίστια της λέει για τη σχέση της με το Μάρκο, έρχεται ο Παύλος απ΄ τη δουλειά. Η Χλόη προτείνει να βγουν την επομένη όλοι μαζί για φαγητό για να γνωρίσουν και τον Μάρκο.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Χριστόφορου για να μάθει τι έγινε στη συνάντηση του με την Έλενα στο μαγαζί της Σοφίας. Ο Χριστόφορος της αποκαλύπτει ότι η Έλενα είναι η αδερφή του Νικήτα Αβράμη και γι΄ αυτό βρίσκεται στην Κύπρο.

Η Ειρήνη λέει στον Χριστόφορο ότι θέλει να ανακαλέσει την άδεια της και να γυρίσει στη δουλειά για να τον Φίλιππο, που τον ψάχνει η αστυνομία για το φόνο του Πολυβίου. Για να το κάνει, όμως, πρέπει να τους πει ότι ο Χριστόφορος είναι ο . Είναι σε δίλημμα, αν πρέπει να το κάνει ή όχι, όμως, αφού ξέρει ότι ο Χριστόφορος έχει θυμηθεί κάτι σε σχέση με τον φόνο του Νικήτα Αβράμη, αλλά, δεν της το λέει.

Η Σοφία ανήσυχη που η Ειρήνη δεν έχει γυρίσει σπίτι και με την αγωνία να μάθει τι δουλειά στο μαγαζί της η Έλενα με τον Χριστόφορο, πάει στο σπίτι του Φίλιππου να τη βρει.

Ο Άρης πάει στο σπίτι του Θέμη να πάρει τη Λουίζα μαζί του και έκπληκτος μαθαίνει απ΄ το Θέμη ότι η Λουίζα έφυγε χωρίς να πει τίποτα σε ν. Την ψάχνει με αγωνία και πάει στο σπίτι του μήπως η Λουίζα γύρισε εκεί. Όταν ο Δώρος μαθαίνει τι έγινε, τα βάζει με τον Άρη και ξεσπάει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους.

Καυγάς ξεσπάει, όμως και μεταξύ του Θέμη και της Χριστίνας, αφού η Χριστίνα πιστεύει πως ο Θέμης θεωρεί πως αυτή φταίει που έφυγε η Λουίζα απ΄ το σπίτι τους.
Ενώ η Ειρήνη έχει αποκοιμηθεί στο σπίτι του Χριστόφορου, ο Χριστόφορος συνεχίζει να διαβάζει το ημερολόγιο της ς από κει που το είχε αφήσει και μια ακόμα αποκάλυψη απ΄ το παρελθόν έρχεται στο .