Παγιδευμένοι – Το μέλλον της σειράς φαίνεται ανατρεπτικό καθώς αναδύεται η αλήθεια και οι ζωές των χαρακτήρων αλλάζουν δραματικά. Ο Δημήτρης επιστρέφει, ενώ ο πραγματικός ένοχος παραδίδεται στη δικαιοσύνη, αθωώνοντας την Άννα και επιτρέποντάς της να ζήσει πια ελεύθερη στο πλάι του αγαπημένου της Δημήτρη.

Παγιδευμένοι – Κάνει την ανατροπή στο παρά πέντε

Παρά την απελευθέρωσή της, η Άννα νιώθει ένα κενό. Ο Δημήτρης εξακολουθεί να είναι παρών στα όνειρά της και η ανακάλυψη ενός τεστ εγκυμοσύνης αποκαλύπτει ότι περιμένει το παιδί του. Και εκεί που όλα δείχνουν πως έχουν τελειώσει ξαφνικά, ο αγαπημένος της εμφανίζεται ζωντανός μπροστά της. Είναι αληθινός ή απλά προϊόν της ανάγκης της Άννας για την παρουσία του; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην τουρκική εκδοχή ο δυναμικός εισαγγελέας είναι πράγματι ζωντανός και όχι απλώς μια παραίσθηση του μυαλού της Άννας.

Η αναμονή για το φινάλε φτάνει στο αποκορύφωμα της. Η σειρά που τόσο αγαπήθηκε μπορεί να συνεχιστεί και του χρόνου, αλλά σε άλλο κανάλι και όχι στον ΑΝΤ1, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ