Η Ιουλία σκέφτεται τα λόγια του Στάθη, να παρακολουθήσει την Αριάδνη για να μάθουν αν τελικά έχει μπλέξει με τον Χρήστο, και τηλεφωνεί Αφροδίτη για να της τείνει να πάνε στην ταβέρνα οι δυο τους, όμως εκείνη δεν μπορεί. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης επιστρέφει στο σπίτι και η Ειρήνη τον ρωτάει πότε θα βγει το μωρό από το νοσοκομείο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Εξαρτάται. Μόλις βγει απ' το νοσοκομείο, θα κάνω εξέταση DNA για να είμαι χίλια τα εκατό σίγουρος ότι είναι μου», της εξηγεί. «Πλάκα θα έχει… Δεύτερη φορά να σου λάχει τέτοιο πράμα», του λέει γελώντας και ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών.

«Και να σου πω, τι θα του πεις όταν μεγαλώσει λίγο κι αρχίσει να ζητάει τη μαμά του; Ότι της τα έσκασες χοντρά για να το γεννήσει και την έστειλες στο διάολο!», συνεχί η Ειρήνη και ο Δημοσθένης της ζητά να εξαφανιστεί. Στο , η Ισμήνη λέει στον Κωνσταντίνο πως μίλησε με τον Χρήστο για το μπλέξιμο του με την Αριάδνη.

«Αρνείται ότι παίζει κάτι με την Αριάδνη. Λέει ψέματα! Μας δουλεύει κανονικά! Δεν θέλει να εκθέσει και τη γυναίκα του. Ούτε την Αριάδνη φυσικά» του εξηγεί κι εκείνος της : «Θα γίνουμε μαλλιοκούβαρα μ' αυτή την ιστορία. Θυμήσου την ώρα που σου το λέω!»…

Το βράδυ, μαζεύονται όλοι στο σπίτι της ς για τον αρραβώνα της αστασίας και του Αποστόλη. Η Αθηνά τους περνάει τις βέρες και όλοι του εύχονται να γεράσουν μαζί και να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Την ίδια ώρα, η Δήμητρα βρίσκεται στην αποστολή της, ενώ ο Παρασκευάς ζητάει συμβουλές από τον Λυκούργο για τα ερωτικά του μπερδέματα.

Από την άλλη, ο Φίλιππος ανησυχεί μήπως ο Παρασκευάς κάνει και πάλι κάποια χοντράδα στην Ειρήνη και η Βασιλική προσπαθεί να τον ηρεμήσει: «Λοιπόν, άκουσε με. Θα προσπαθήσω ν' ανοίξω τα μάτια της Ειρήνης. Εγώ, όχι εσύ! Γιατί μπορεί να παρασυρθείς και να της ξεφουρνίσεις τη συγγένεια!», του λέει.