Η Μαρία, στο σίριαλ του MEGA «Το Ναυάγιο», ξεσπά σε πανικό μόλις φαντάζεται την όποια αποκάλυψη του μυστικού της, αφορά τον πραγματικό πατέρα της Θοδώρας τον φόβο μήπως ο Βλάσης το ακαλύψει.Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Η Μαρία ανησυχεί ότι ο Βλάσης θα μάθει πως η Θοδώρα είναι το παιδί του Δημήτρη Γιαννακάκη, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στη ζωή τους εξαιτίας των οικονομικών τους προβλημάτων.

Η Μαρία Ζορμπά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Τηλεθεατής μίλησε για την εμπειρία της σε αυτόν τον και ανέφερε πως η Μαρία είναι μια γυναίκα που λόγω κάποιων αναγκαστικών επιλογών σε τρυφερή ηλικία, έχει διαμορφώσει τη ζωή της, αλλά το παρελθόν επανέρχεται για να ταράξει όλα όσα έχει δημιουργήσει και να την βάλει σε δύσκολες καταστάσεις.

Παρά το γεγονός ότι ο παλιός της έρωτας με τον Δημήτρη αναζωπυρώνεται, η οικογένειά της παραμένει εκείνη που είναι στο κτρο. Ενώ ο Βλάσης και η Πολυξένη είναι ευτυχισμένοι χωρίς να την αλήθεια, η Μαρία περνάει δύσκολες στιγμές από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να διατηρήσει τις δύο οικογένειες .

Όσο για την κόρη της Θοδώρα, η ηθοποιός σημειώνει ότι είναι ένα μυστικό που την ταλαιπωρεί και φοβάται την αποκάλυψη του. Εξηγεί επίσης ότι ο Βλάσης παντρεύτηκε την Μαρία έχοντας ενημερωθεί ότι περίμενε παιδί από άλλον , όμως η αγάπη του ήταν τόσο μεγάλη που αποφάσισε να τη παντρευτεί και να μεγαλώσει το παιδί ως δικό του. Ωστόσο, η Μαρία δεν του αποκάλυψε ποτέ τον πραγματικό πατέρα και παρά ταύτα η μοίρα τους ξανάφερε κοντά με τον Δημήτρη να γίνεται ο δανειστής τους.