Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια έχει αναλάβει την ανακριτική διαδισία για την καταγγελία του Θέμη αντίον του Χριστόφορου, στο τμήμα και ει να μιλήσει με τον Άλκη, ο οποίος κάνει μια ύστατη απόπειρα να προστατέψει τη Μαρήλια απ΄ τις απειλές, που δέχεται απ΄ τον Χρυσοχόου….

Το Μυστικό της ς κύκλος, επεισόδια 54

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Ειρήνη αιμορραγεί, από το χτύπημα της Έλενας κι η Σοφία σε πανικό, το κινητό της να φωνάξει ασθενοφόρο. Η Μαρήλια δείχνει στον Άλκη το απειλητικό σημείωμα που βρήκε στην τσέπη του σακακιού του και τον ρωτάει, αν είναι αλήθεια ότι σκότωσε αυτόν τον Ηλία.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 12/9 Επεισόδιο 54

Η Κρίστια πάει στο Θέμη, που της ζητάει τη βοήθεια της, όταν θα τον καλέσουν για τις ανακρίσεις. Όταν της λέει πως ο Χριστόφορος υποστηρίζει ότι η Εύα σκότωσε τον Νικήτα Αβράμη, η Κρίστια μένει άναυδη, αφού ο Μάρκος δεν της είπε τίποτα γι΄ αυτό. Ενώ μιλάνε, έρχεται η Έλενα, που λέει στο Θέμη ότι ο Χριστόφορος αποπειράθηκε να τη σκοτώσει.

Η Χριστίνα πάει στο Μάρκο και τον ρωτάει, αν πιστεύει αυτό το ψέμα του Χριστόφορου, ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα. Ο Χριστόφορος πάει στο νοσοκομείο, πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη και το μωρό, αλλά, η Σοφία τον διώχνει.

Ο Παύλος προχωράει το σχέδιο του, ν΄ απομακρύνει τη Χλόη απ΄ την Κρίστια, για να μην ρισκάρει να της πει κάτι για τον Γρηγόρη και της λέει ένα ψέμα, που ταράζει πολύ τη Χλόη.

Ο Φίλιππος απαλλάσσεται απ΄ τις κατηγορίες για τον φόνο του Πολυβίου, αλλά, δε την Ειρήνη να της το πει και πολύ ανήσυχος τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, που είναι στο νοσοκομείο.

Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την ανακριτική διαδικασία για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του Χριστόφορου, εμφανίζεται στο τμήμα και ζητάει να μιλήσει με τον Άλκη, ο οποίος κάνει μια ύστατη απόπειρα να προστατέψει τη Μαρήλια απ΄ τις απειλές, που δέχεται απ΄ τον Χρυσοχόου.