Παρ' ς προσπάθειες της Αργυρώς να απομακρυνθεί από την των Σταματάκηδων, φαίνεται ότι δ μπορεί να υς αποφύγει εύκολα. Ο Αστέρης συνεχίζει να επικοινωνεί μαζί της προσπαθώντας να μάθει την τοποθεσία της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ωστόσο, η λύση στο πρόβλημα θα προκύψει από τη Μαρίνα, η οποία θα ενημερώσει τον Αστέρη ότι η Αργυρώ βρίσκεται στο σπίτι της ξαδέλφης της. Αυτός, υπό την επιρροή και πίεση της Καλλιόπης, θα αποφασίσει να την επισκεφτεί και να προστατεύσει την οικογένειά του.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ο Αντρέας εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το μυστήριο που κρύβει η Εύα. Παρόλο που ακόμα δεν είναι έτοιμη να αποκαλύψει την πραγματική της , θα του ότι είναι μυστική πράκτορας, κερδίζοντας έτσι χρόνο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Αντρέα όμως θα είναι να καταφέρει να αποκτήσει το κτήμα που άφησε ο Ρούσσος Σταματάκης, σε αυτόν και τον Τηλέμαχο.

Θα ενημερώσει τον αδελφό του ότι έχει αναθέσει σε ιδιωτικούς ερευνητές να εντοπίσουν τον Ρούσσο στη Στοκχόλμη, όπου δια όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, ο Μανόλης θα παρατηρήσει την Εύα και τον Γιώργο να είναι μαζί και θα μοιραστεί αυτή την πληροφορία με την Τζένη, ελπίζοντας ότι αυτή θα το μεταδώσει στη Θοδώρα, για να επηρεάσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη της με τον αστυνόμο.