Έρωτας φυγάς Επεισόδια 82-83

Η ώρα της δίκης της έχει φτάσει , ο καθένας για τους λόγους του, περιμένουν με αγωνία την απόφαση…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς 22/2 Επεισόδιο 82

Η είδηση της επίθεσης τραμπούκων στο εργσιο του Στέφανου, καθώς και η φυλάκιση της Αλεξάνδρας σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι της Κηφισιάς. Η Μαργέτα προσπαθεί να αποτρέψει την εσπευσμένη επιστροφή του Στέφανου στη Μεσσηνία.

Παράλληλα σκέφτεται έναν ακραίο τρόπο για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα στην επερχόμενη δίκη της, κάτι που δε βρίσκει σύμφωνο τον Στέφανο. Από την πλευρά του, ο Μάρκος επιχειρεί να χρηματίσει τους δικαστές για το θέμα της Αλεξάνδρας, πράγμα το οποίο δυναμιτίζει εκ νέου τη σχέση του με τον Ιάσονα.

Ο Μιχάλης αναμένεται να περάσει από δίκη μετά την παγίδα που του έστησε ο . Η Αλεξάνδρα αισθάνεται α να παλέψει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με τον Ιάσωνα να δηλώνει πρόθυμος να τη βοηθήσει με ό κόστος…

Έρωτας Φυγάς 23/2 Επεισόδιο 83

Ο Ιάσωνας κανονίζει οι πολιτικοί της περιοχής να επηρεάσουν την έδρα με αντάλλαγμα τη στήριξή του στις εκλογές. Ο Κοντογιάννης προτίθεται να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τις γνωριμίες του, αλλά ο Μάρκος θα πρέπει να ξεπληρώσει με αίμα τη αυτή.

Η Νότα, που δεν έχει φύγει για Αθήνα, αλλά κρύβεται στην περιοχή, ετοιμάζει την εκδίκησή της και απαγάγει τη Ρηνιώ και τον Γιωργάκη. Η Νάντια ένα τέλος στο μαρτύριό της απ' τον Σωκράτη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ.

Η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας έχει φτάσει και όλοι, ο καθένας για τους λόγους του, περιμένουν με αγωνία την απόφαση…