Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Μάρκος αντιλαμβάνεται η Ευγενία πάσχει από ψυχιατρική ασθένεια που έχει η Νότα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της ς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Ο Μάρκος και ο Στέφανος, αντιμετωπίζοντας τη δύσκολη κατάσταση με τη Νότα, να βρουν την κατάλληλη λύση. Ταυτόχρονα, ο Ιάσονας υλοποιεί μεθοδικά το δικό του σχέδιο, με σκοπό να κλείσει την μάνα του σε ψυχιατρική κλινική. Πραγματικός του στόχος είναι να ακυρώσει τη διαθήκη που έχει συντάξει και που αποκλείει.

Η Μαργέτα, αγνοώντας προς το παρόν τις σκοτεινές προθέσεις του Ιάσονα, είναι εστιασμένη στο της. Η σκέψη της είναι αφιερωμένη στον γάμο που σχεδιάζει με τον Στέφανο. Τόσο βαθιά ερωτευμένη είναι, που αποφασίζει να τον παντρευτεί κρυφά, έτσι ώστε να μην αφήσει καν να τους σταματήσει.

Αυτή τη φορά, ο γάμος πραγματοποιείται και οι δύο ερωτευμένοι, που για χρόνια έκρυβαν τα αισθήματά τους, ενώνονται για πάντα. Τα χαμόγελα τους δείχνουν την απόλυτη ευτυχία, και ο Στέφανος είναι τόσο χαρούμενος που επιθυμεί να μοιραστεί το νέο αυτό με όλον τον κόσμο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μάρκος, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αντιλαμβάνεται πως η Ευγενία ενδέχεται να πάσχει από την ίδια ψυχιατρική ασθένεια όπως και η θεία της, η Νότα. Τρομοκρατημένος από τη σκέψη ότι ο γιος του ίσως να βρίσκεται σε κίνδυνο, προσπαθεί να κερδίσει την αποκλειστική κηδεμονία του. Ωστόσο, όταν η Νότα αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του Μάρκου, η κατάστασή της θα επιδεινωθεί αστραπιαία.