Το Μυστικό ς : Η είναι αναστατωμένη μετά απ΄ αυτό που της είπε ο , ότι η Κρίστια είναι ερωτευμένη μαζί του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες εξελίξεις από τα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 55

Ο Φίλιππος, αμέσως μετά την αποφυλάκιση του, τρέχει στο και μαθαίνει απ΄ τον Χριστόφορο ότι η Ειρήνη είναι έγκυος.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 19/9 Επεισόδιο 55

Ο Νικόλας στον Χριστόφορο ότι θα ήθελε να τον βοηθήσει στις ανακρίσεις που θα γίνουν για την καταγγελία του Θέμη ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου.

Η Έλενα πάει στο τμήμα και τους λέει πως ο Χριστόφορος αποπειράθηκε να τη σκοτώσει απ΄ το νοσοκομείο και τους ζητάει να την προστατέψουν απ΄ αυτόν.

Η Κρίστια λέει στο Μάρκο ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν θα είναι δικηγόρος του Θέμη κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων. Πάνω στην έντονη κουβέντα τους, όμως, της τηλεφωνεί ο Θέμης κι η Κρίστια πρέπει ν΄ αποφασίσει άμεσα τι θα κάνει.

Η Χλόη είναι αναστατωμένη μετά απ΄ αυτό που της είπε ο Παύλος, ότι η Κρίστια είναι ερωτευμένη μαζί του. Δεν ξέρει τι να κάνει, όταν βρίσκει κάτι τυχαία στα κι αποφασίζει να μάθει για το παρελθόν του Παύλου και ν΄ ανακαλύψει, αν αυτό που της είπε για την Κρίστια είναι αλήθεια.