Παγιδευμένοι – Ο Ανδρέας πηγαίνει στο γραφείο της Άννας και τη συλλαμβάνει. Έντρομη λίγο αργότερα συνειδητοποιεί ότι, ενώ εκείνη αναφέρεται στη δολοφονία του Κώστα, ο Ανδρέας την κατηγορεί για τη δολοφονία του Δημήτρη. Η Άννα ξεσπάει σε λυγμούς και καταρρέει. Η είδηση τους σοκάρει όλους.

Παγιδευμένοι – Η τελευταία σκηνή που θα μας κόψει την ανάσα

Η Αγγελική αρνείται να πιστέψει ότι η φίλη της έκανε κάτι τέτοιο και στέκεται βράχος στο πλευρό της. Ακόμη κι ο Σπύρος μόλις τη συναντά την παίρνει στην αγκαλιά του και της λέει: «Μη φοβάσαι, δεν είσαι μόνη σου». Στο μεταξύ, ο Αλέκος, που έχει αφεθεί ελεύθερος, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, την ίδια στιγμή που ο Ιάσονας κλέβει ένα ασθενοφόρο και μεταφέρει τον Κώστα, που τελικά δεν έχει πεθάνει, σε μια αποθήκη, όπου του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο Ανδρέας ανακοινώνει στον Καρέλλη ότι παραιτείται από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Λίγο αργότερα, πηγαίνει στην Άννα και της αποκαλύπτει ότι τόσο η συμπεριφορά του απέναντί της όσο και η παραίτησή του είναι μέρος του σχεδίου του, προκειμένου να ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Δημήτρη. «Θα με βοηθήσεις;», τη ρωτά. «Ναι», του απαντά εκείνη. Η Άννα είναι απαρηγόρητη μετά τη δολοφονία του Δημήτρη. Μέρα με τη μέρα χάνει το μυαλό της όλο και πιο πολύ. Στο φινάλε, όμως, την περιμένει μια μεγάλη ανατροπή. Θα δει τον Δημήτρη ολοζώντανο μπροστά της. Είναι όμως, αλήθεια ή είναι μια ακόμη παραίσθηση από αυτές που τη βασανίζουν το τελευταίο διάστημα;

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ