Η Στέλλα τρυπώνει και πάλι στο δωμάτιο του Χριστόφορου

Η Βικτώρια και Η Δωροθέα ζουν στιγμές απογοήτευσης καθώς η και Σίμος προχωρούν στον γάμο τους, την ώρα που ο Χριστόφορος υπό την πίεση της Στέλλας.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

ό την άλλη πλευρά, ο Αποστόλης αλήγει σε μία συμφωνία που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά περιουσία του, ενώ η Δωροθέα λαμβάνει ένα απροσδόκητο δώρο που την κάνει να αναθεωρήσει πολλά πράγματα από τη της.

Η Όλγα με τις πράξεις της προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό στον Πάρη, φέρνοντας την αναπόφευκτη ένταση στη σχέση τους. Ένα χαρμόσυνο φέρνει δυστυχία στη Ζαχαρούλα και την οικογένειά της, ενώ οι προσπάθειες της Βικτώριας και της Δωροθέας να τινάξουν στον αέρα τον γάμο της Αμαλίας και του Σίμου φαίνεται πως αρχικά αποδίδουν καρπούς, με τον Σίμο να βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο δίλημμα.

Ο Βύρωνας, βρισκόμενος σε δυσχερή θέση, αναζητά τη Ζαχαρούλα για να της ζητήσει συγγνώμη, ενώ η απογοήτευση κυριαρχεί για τη Βικτώρια και τη Δωροθέα, καθώς δεν καταφέρνουν τελικά να εμποδίσουν τον γάμο. Η Δωροθέα, από την πλευρά της, επιδιώκει να κάνει τη ζωή της Αμαλίας δύσκολη, προκαλώντας όμως θυμό στον Σίμο. Τέλος, η Στέλλα για ακόμη φορά να μ περισσότερο στη ζωή του Χριστόφορου, διεκδικώντας με πιο έντονο τρόπο μια θέση στα όνειρά του.