Ο Γιωργίκης μετά την απροσδόκητη συνάντηση του Χρήστου με την Ιουλία, γυρνά στο αρχοντικό όπου διαπληκτίζεται με την Χάδω… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις της ιράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 18

15/11
Ο Γιωργίκης μετά την απροσδόκητη συνάντηση του Χρήστου με την Ιουλία, γυρνά στο αρχοντικό όπου διαπληκτίζεται με την Χάδω, που συνεχίζει να του ασκεί κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα του Χρήστου.

Στο μεταξύ η Στάσα ζητά από τον Στασινόπουλο να βι την εξαφανισμένη Ιουλία. Εκείνος, βλέποντας το αδιέξοδο στην υπόθεση της δολοφονίας του Σκούταρη, την συμβουλεύει να αλλάξουν τακτική.

Κι ενώ η Αλεξάνδρα αποχαιρετά τον Δημητρό για να στην πρωτεύουσα, η Στεφανία προσπαθεί να ησυχάσει τον ανατωμένο Χρήστο, προκαλώντας όμως το θετο αποτέλεσμα. Η έντονη αντίδραση του, οδηγεί την Χάδω σε μια ακραία απόφαση, για την οποία ζητά την στήριξη του Στασινόπουλου.

Όμως η παρέμβασή της αυτή, οδηγεί τον Χρήστο σε ένα βίαιο ξέσπασμα. Την ώρα, ο Στράτος πιεσμένος από παντού, το ρίχνει στο πιοτό, ανησυχώντας την Κυριακούλα.

Κι ενώ η Σκούταρη επιστρέφει στον Τύρναβο για το μνημόσυνο του Νικόλα, η πίεση που ασκεί στην Στάσα ο Ρήγας, την οδηγεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της…