Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος έχει νέες πληροφορίες σχετικά με τον αδερφό του, τον Τζανέτο, και ο κόσμος του ανατρέπεται…. Διαβάε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις ιράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Καθώς αναρωτιέται και ανησυχεί, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον Αντρέι και μαζί κατευθύνονται ς το Γύθειο με σκοπό να πάρει τις σε όσα τον βασανίζουν.

Αντίστοιχα, η Θεοφανώ επιζητεί τις δικές τ απαντήσεις, και να τις ανακαλύψει, επισκέπτεται τη σπηλιά όπου γνήθηκε, μαζί με την Σιμώνη. Μόνο μέσα από αυτή την σπηλιά μπορεί να εξελίξει και να ελέγξει αποτελεσματικά το χάρισμΑ της ή να απαλλαγεί μια και καλή από αυτό.

Ωσ, οι δύο γυναίκες δεν προβαίνουν στις επιθυμητές ανακαλύψεις, καθώς η ενέργεια που εκπέμπεται από τη σπηλιά αποδεικνύεται πολύ ισχυρή…

Ο φόβος πλέον κυριαρχεί. Η Σιμώνη, τρομοκρατημένη από όσα είδε, σπεύδει να μοιραστεί τα γεγονότα με την Αγάθη και αποχωρεί από τον πύργο, ενώ η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια απότομη επίθεση από τη Μεταξία, η οποία υποψιάζεται τις κρυφές συναντήσεις της με τον Μάρκο και, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει ευθέως.

Καμία από τις δύο γυναίκες, όμως, δεν μπορεί να προβλέψει τα γεγονότα που έρχονται και, π απ' όλα την καταστροφική επίδραση που θα είχε μια κανάτα με δηλητηριασμένο νερό, φέρνοντας νέες τραγωδίες στου Λασκαραίους.