Η απόφαση τ Θοδώρας να χωρίσει με Γιώργο μοιάζει οριστική… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 29-30 που θα προβληθούν 13 και 14/11. Το pythia.gr όπως και πέρσυ έτσι και , όλα τα επεισόδια και όλες τις εξελίξεις του 3ου κύκλου.

Σασμός επόμενα επεισόδια 29-30

13/11 Επεισόδιο 29

H γιαγιά ζητά εξοργισμένη από τον Τηλέμαχο και τον Αντρέα να παρα το Λάζαρο στις αρχές. Δυστυχώς για τον φυγά, το κρησφύγετό του δεν αργεί να φανερωθεί.

Η αποκάλυψη της Θοδώρας πέφτει σαν κεραυνός στη Μαρίνα, η συνειδητοποιεί τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο του υ. Ο Μανόλης και η Βασιλική βυθίζονται όλο και πιο πολύ στο πένθος. Η αλήθεια για την Καλλιόπη συγκλονίζει τον Αστέρη. Η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι άγρια και τα πράγματα για την οικογένεια των μοιάζουν, πια, να μπαίνουν σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

14/11 Επεισόδιο 30

Η απόφαση της Θοδώρας να χωρίσει με τον Γιώργο μοιάζει οριστική, ενώ η Μαρίνα έχοντας μάθει πια την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή, αρνείται να δώσει συγχώρεση.

Ο Αστέρης αποκρούει τις προσπάθειες του Μαθιού και της Βασιλικής. Εκείνη από την άλλη, ύστερα από μια επίσκεψη του στο όνειρό της, λυτρώνει τον Μαθιό από το μαρτύριο της εκδίκησης και βρίσκει σύμμαχο στην Καλλιόπη! Στο μεταξύ η πλεκτάνη της Εύας ξετυλίγεται σε βάρος του Μαθιού, ενώ ο Παύλος στον Αντώνη πως ξέρει πού θα βρει τον Λάζαρο.