Η παραλία, σήμερα: Η Υπατία και ο Γιώργος εξακολουθούν να συζηύν για το μέλλον ς κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επεισόδια της της ΕΡΤ1, Η παραλία

Παίζουν: Δανάη Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), Δημήτρης Μοθωναίος (Χάρι Πιρς), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Διονύσης Αρχοντάκης), Γιούλικα Σκαφιδά (τιγόνη Αρχοντάκη), Νικόλας Παπαγιάννης (Γράντος Μαυριτσάκης), Δημοσθένης Παπαδόπουλος (Λοΐζος Ανδρουλιδάκης), Γωγώ Καρτσάνα (Μαρία Ζαφειράκη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Σήφης Γερωνυμάκης), Δημήτρης (Παύλος Αρχοντάκης)…

Η παραλία σημερινό επεισόδιο 12

19/9 Επεισόδιο 12

Η Υπατία και ο Γιώργος εξακολουθούν να συζητούν για το μέλλον τους κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Ωστόσο, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν δεν είναι εύκολες.

Ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να με την Καίτη, ενώ παράλληλα ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του, κάνοντας μια σκεψη στον Αρβανιτάκη.

Ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη Μαρία ανοιχτά σχετικά με το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς και οι ς που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

The post Η παραλία, σήμερα: Έγγαμος βίος – Δύσκολες αποφάσεις appeared first on pythia.gr.