Η Παραλία – Επεισόδιο 113, 114, 115, 116 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ

Η Παραλία – Επεισόδιο 113, 114, 115, 116

Η Παραλία – Επεισόδιο 113

Η Μαρία αιφνιδιάζεται όταν ο Καραχάλιος φτάνει στο νησί για να την διεκδικήσει, ενώ την ίδια στιγμή η απρόσμενη επίσκεψη του Πιτ στο ψυχιατρείο που νοσηλεύεται ο Δημητρός ενεργοποιεί μια αλληλουχία αποκαλύψεων. Η υγεία του Νικήτα επιδεινώνεται, αντίθετα η σχέση του Δημητρού με τη Μαίρη φαίνεται να εξελίσσεται καθώς ο Δημητρός την εμπιστεύεται όλο και περισσότερο. Η συνάντηση στα Μάταλα του Πιτ με τον Καραχάλιο, δίνει νέα τροπή στο έγκλημα με θύμα τη Ρηνιώ.

Η Παραλία – Επεισόδιο 114

Ο Καραχάλιος ανακοινώνει σε όλους ότι έχει παραιτηθεί από την αστυνομία και ο Δημητρός αρχίζει να αναφέρεται στην ιστορία του με τη Βιολέτα στην συνομιλία του με τη Μαίρη, εξαιτίας της τρομακτικής τους ομοιότητας σύμφωνα με τον Δημητρό. Η Μαίρη προσεγγίζει τον Διονύση με σκοπό να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον Δημητρό. Την ίδια στιγμή, ο Χάρης φαίνεται πως άτυπα αρχίζει να νιώθει πατρική ευθύνη για τον πιτσιρικά, όπως επιβεβαιώνει στη διάρκεια μιας κρίσης του και ο Νικήτας. Ο Γράντος ανακαλύπτει που φυλάσσονται τα αρχεία που εκλάπησαν από τον Διονύση και την Αλίκη. Ο Λοΐζος εξομολογείται τα συναισθήματά του στον Τόμμυ.

Η Παραλία – Επεισόδιο 115

Η Μαρία βρίσκεται ενώπιον ενός ερωτικού τριγώνου, ανάμεσα σε εκείνη, τη Ναταλί και τον Καραχάλιο, ενώ την ίδια στιγμή η σχέση του Λοίζου με τον Τόμμυ κλιμακώνεται οδηγώντας σε μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Λοίζο και την Ελένη. Η Άννα, η Νικολίνα και ο Χάρης βρίσκονται αντιμέτωποι με το αίτημα του Νικήτα για ευθανασία. Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τα κλεμμένα αρχαία, ο Γράντος και ο Διονύσης δέχονται πυροβολισμούς και ο ένας πρέπει να σώσει τον άλλο.

Η Παραλία – Επεισόδιο 116

Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν για τη διοίκηση της κοινότητας των χίπηδων. Ο τραυματισμένος Γράντος καταφεύγει στο ιατρείο του Χάρη ενώ η άφιξη της Μαίρης στο χωριό επαναφέρει μια σειρά ερωτήσεων που σχετίζονται με τον φόνο της Ρηνιώς και την πιθανή του Δημητρού σε αυτόν. Η αποκάλυψη της συνεργασίας του Λοίζου με τον Μάρτιν απομακρύνει τη Λώρα από τον τελευταίο. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκονται σε ένα καινούριο παιχνίδι γάτας και ποντικού.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  117, 118, 119, 120

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ