Φαίνεται ότι η Ξένια ειμάζεται για αντεπίθεση στις επερχόμενες εξελίξεις της «Γης της Ελιάς», με σκοπό να διεκδικήσει τίτλο της κυρίας Καπερνάρου, δημιουργώντας απειλή για τον Δημοσθένη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Απ' όσα γνωρίζουμε, στα μελλοντικά επεισόδια και μετά από συζήτηση με τον Ορέστη, ο Δημοσθένης αρχίζει να νιώθει ενοχές για το σχέδιο του με τη Ξένια, αλλά πιθανώς είναι πλέον αργά, καθώς η νεαρή γυναίκα είναι έγκυος στο παιδι του.

Την ίδια στιγμή, ενώ η Ασπασία ακόμη ζητά και μοιάζει απρόθυμη να κρατήσει το παιδί, η Ξένια φαίνεται να σχεδιάζει κάτι σατανικό. Προτίθεται να χρησιμοποιήσει το παιδί για να εκβιάσει τον Δημοσθένη.

Ανακαλύπτει ότι το έγγραφο το οποίο υπέγραψε κάποτε, προκειμένου να υποχρεωθεί να δώσει το παιδί στον Δημοσθένη μετά τη γέννησή του, δεν έχει καμία νομική .

Ως εκ τούτου, επιδιώκει να γίνει κυρία Καπερνάρου. Η αντίδραση του Δημοσθένη και ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσει την άσταση παραμένουν αβέβαια. Η πίεση αυξάνεται.

Η Δήμητρα Γιατράκου, υπαστυνόμος, δεν επηρεάζεται από τις καταγγελίες που της απευθύνονται και στον Κουράκο, στη Γη της Ελιάς. Αντίθετα, η Γιατράκου λαμβάνει μία νέα προαγωγή στην υπηρεσία της, προκαλώντας φόβο στους φίλους του Δημοσθένη Καπερνάρου.

Όπ έχουμε στο παρελθόν, η Δήμητρα και ο ς καταφέρνουν να αποδείξουν ότι οι ανώνυμες καταγγελίες που απευθύνονται τους είναι άνευ βάσης.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τη Δήμητρα να λαμβάνει μια ακόμη προαγωγή, αναλαμβάνοντας παράλληλα μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Ως μυστική αστυνομικός, θα κληθεί να ένα δίκτυο εμπορίας ναρκωτικών. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει να εκτελέσει με επιτυχία τη νέα της αποστολή.