Έρωτας Φυγάς Επόμενα Επεισόδια: Η ψυχικά διαταραγμένη Νότα επιτίθεται ην Αλεξάνδρα…

Η συνέχεια ς καθημερινής δραματικής σειράς εποχής του ΟΡΕΝ, «Έρωτας φυγάς», υπόσχεται να είναι ακόμα πιο συγκλονιστική και ανατρεπτική. Για ακόμα μία φορά, η Αλεξάνδρα και ο βρίσκονται ξανά θύματα συγκυριών, όταν να το σκάσουν με τα παιδιά τους, επιδιώκοντας να ζήσουν ευτυχισμένοι μακριά από όσα τους χώρισαν.

Η τύχη φαίνεται να χαμογελά στο ζευγάρι, καθώς ο Ιάσονας γραμματίζει ένα ταξίδι στην Αθήνα. Ωστόσο, η Νότα, ενημερωμένη για τις προθέσεις τους, αποφασίζει να τους εκβιάσει. Παρά τις πιέσεις, το ζευγάρι δεν υποχωρεί και επιμένει στο σχέδιό του, επιδιώκοντας την κατάλληλη για τη φυγή του.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Όμως, εμφανίζονται νέα εμπόδια, όπως η παρουσία της Ουρανίας και μια απρόσμενη κακοκαιρία. Παρ' όλα αυτά, με αποφασιστικότητα, τα αντιμετωπίζουν, με τον Μάρκο να αναλαμβάνει την απομάκρυνση της Νότας. Λίγο πριν τη μεγάλη φυγή τους, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, προσπαθώντας να τη σκοτώσει.

Η κοπέλα σοκαρισμένη, παλεύει για τη ζωή της, ενώ ο Μάρκος πλησιάζει για να βοηθήσει και οι δυο τους καταφέρνουν να αποτρέψουν την τραγωδία. Αμέσως μετά, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο και . Η Νότα, όμως, χωρίς να χρόνο, κατευθύνεται προς το αρχοντικό του Δεμερτζή στο Κιάρι, για να τον ενημερώσει ότι η σύζυγός του το έσκασε με τον Μάρκο.