Στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του MEGA, “Η Γη της Ελιάς”, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Αρετή να έρχεται προσκήνιο για διαφορετικό λόγο από ότι την έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα καθώς θα την δούμε να έρχεται κοντά με τον Τάσο!

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Αρετή θα καταφέρει να εγκαταλείψει την επίμονη απόπειρα να επαναστατήσει με τον Στάθη, δρόμος που έ αποδειχθεί γεμάτος εμπόδια της και του παιδιού της Ιουλίας που έρχεται.

Καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο Στάθης δεν θα επιστρέψει στη ζωή της, βρίσκει μια νέα πηγή ς ζωής που της χρειάζεται τόσο .

Αυτή η σχέση με τον Τάσο, ο οποίος έρχεται πολύ κοντά με την Αρετή και σύντομα θα γίνουν το νέο ζευγάρι που θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”, την επόμενη χρονιά.

Σε άλλο μέτωπο, η Αριάδνη κρατάει από τον Στάθη την ερωτική της σχέση με τον , γνωρίζοντας πως αυτός δεν θα συμφωνήσει με την επιλογή της.

Με βάση τις που διαθέτουμε από το Τηλέραμα, ο Στάθης έχει αρχίσει να παίρνει ως ύποπτη την στάση της Αριάδνης. Υποπτεύεται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον άλλο και την ρωτά, προσπαθώντας να την ψαρέψει. Ωστόσο, η Αριάδνη προτιμά να κρατά μυστικό τον έρωτά της για τον Χρήστο, καθώς φοβάται την αντίδραση του Στάθη. Το ερώτημα είναι αν θα αποκαλυφθεί η ερωτική τους σχέση.