Ο Ντίνος που διανύει δύσκολες ιγμές, θα αντιμετωπίι την πραγματικότητα που θα ν συγκλονίσει, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Ντίνος προσπαθεί να μπει στην λογική της Μιράντας για τον λόγο του χωρισμού τους και να καταλάβει γιατί τον έχει εγκαταλείψει. Όταν την δει να περνάει έξω από τον «Παράδεισο», κάνει προσπάθεια να την πλησιάσει, αλλά ψυχρή στάση. Σε μια απόπειρα να ανακαλύψει τον λόγο του χωρισμού τους , απευθύνεται στην Αμαλία, αλλά εκείνη δυσκολεύεται να του απαντήσει.

Λίγο τερα, η Νικολέτα απο στον Ντίνο ότι η Μιράντα δεν είναι η πραγματική της μητέρα και ότι όλο αυτό ήταν στημένο από την Βικτώρια. Έτσι, ο Ντίνος πιστεύει ότι αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους, καθώς η Μιράντα δεν μποί να το διαχειριστεί.

Όταν όμως ο Ντίνος ξαναβρεί την Μιράντα, εκείνη αποφασίζει να του αποκαλύψει την αλήθεια, δηλαδή ότι η Αμαλία είναι η βιολογική της κόρη. O Ντίνος δεν μπορεί να πιστέψει όσα . Καθώς η Αμαλία έχει περάσει σε νέο κεφάλαιο της προσωπικής ζωής της, ο Ντίνος από τη Μιράντα να επανενωθούν, όμως εκείνη αρνείται και του εξηγεί ότι δεν θέλει να πληγώσει περισσότερο την κόρη της.