Η Χάιδω θα βιώσει στιγμές χαράς στην συνα της σειράς “Γη της Ελιάς”, καθώς ο Λυκούργος θα της αποκαλύψει κάτι που θα συγκινήσει πολλούς.

Διαβάστε πρώι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Χάιδω και ο Λυκούργος βίω δύσκολους καιρούς, οι οποίοι ωστόσο τους έφεραν κοντά, συνδέοντάς τους μέσα από την ασθένεια της Χάιδως και την πορεία ανάρρωσής της. Στη μάχη αυτή ότι δ πρόκειται να τους κάτι, πιθανόν θα φανεί και στα επόμενα γενέθλιά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το “7 Μέρες TV”, ο Λυκούργος σχεδιάζει ένα εορταστικό πάρτι έκπληξη για την Χάιδω, που θα περιλαμβάνει επίσης την επανένωση του Φίλιππου και της Βασιλικής. Εκτός από αυτό, έχει επιλέξει και ένα κατάλληλο δώρο για να την ευχαριστήσει.

Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι ο Λυκούργος έχει αντιληφθεί το βάθος συναισθημάτων του για την Χάιδω και έχει να της τα εκφράσει.

Έτσι, θα της φανερώσει την αγάπη του μέσα από μια ειλικρινή εξομολόγηση. Οι λέξεις του Λυκούργου είναι τόσο ευαίσθητες και οικείες, που η Χάιδω είναι συντετριμμένη από την χαρά και αισθάνεται πραγματικά ευλογημένη που τον έχει στη ζωή της και δεν θέλει να τον χάσει.