Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Νότα βρίσκεται σε μια κατάση όπου η αυτοκυριαρχία έχει αρχίσει να χάνεται…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

μυστικές της πράξεις, που σχετίζονται με τους ς των δύο συζύγων της, έχουν αποκαλυφθεί. Ωστόσο, τα προβλήματά της δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό. Εξαιτίας της σχιζοφρένειας που πάσχει, υποχρεώνεται να λαμβάνει ισχυρά ψυχοφάρμακα.

Η έλλειψη αυτής της φαρμακευτικής αγωγής έχει ως αποτέλεσμα την επιδείνωση της κατάστασής της, και αυτό καθιστά απαραίτητο να ληφθούν μέτρα προστασίας από τον Στέφανο και τον Μάρκο. «Αυτή η γυναίκα είναι επικίνδυνη, και δεν μπορούμε να προβλέψουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει στην παράνοιά της. Πρέπει να επιφυλακτικοί και να παρακολουθούμε την κατάσταση», τονίζει ο Στέφανος στον Μάρκο.

υτόχρονα, ο Ιάσονας προχωρά το του για να κλείσει τη μητέρα του σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα με σκοπό να ακυρώσει τη διαθήκη της, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Μαργέτα, από την πλευρά της, δεν υποψιάζεται το παραμικρό. «Θα την αιφνιδιάσω. Θα μετανιώσει που έβαλε τον Μάρκο και τον Στέφανο πάνω από μένα και πάει να πετάξει την περιουσία του πατέρα μου», αποφασισμένος στην Ουρανία.