Η επιστροφή της μεγάλης κυρίας στο Κιάρι… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς OPEN Έρωτας φυγάς.

Η Μαργέτα επικοινωνεί τηλεφωνικά με Στέφανο και του λέει την σκέψη της επιστρέψει. Εκείνος συμφωνεί και μαζί σχεδιάζουν την φυγή της από την Αθήνα και την επιστροφή της στη Μεσσήνη. Έπειτα από αρκετό διάστημα η Μαργέτα αποφασίζει να επιστρέψει. Αντιλαμβάνεται τη δυσκολία της ξαφνικής εμφάνισής της στην οικογένειά της, αλλά γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.

Την ίδια ώρα, η Αλεξ είναι με τον Ιάσονα και συζητήσουν τα θέματα που τους απασχολούν. Ξαφνικά χτυ το κουδούνι και η Γεωργία που ανοίγει την πόρτα σοκάρεται. «Κυρία…», ψελλίζει και είναι έτοιμη να λιποθυμήσει.

Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα πηγαίνουν να δουν τι συμβαίνει, βλέπουν μπροστά τους ολοζώντανη τη Μαργέτα και δεν πιστεύουν στα μάτια τους. «Είμαι εγώ. Είμαι ζωντανή», λέει η μεγάλη κυρία του Κιάρι.

«Πώς είναι δυνατόν;», καταφέρνει να πει η Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσονας δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. «Μητέρα…», ψιθυρίζει. «Θα σας εξηγήσω όλα», τους διαβεβαιώνει, αλλά εκείνοι, με το περιοδικό Tv242, είναι σαστισμένοι. Εμφανίζεται και η Ουρανία στο σαλόνι και βλέποντας τη Μαργέτα κερώνει.

Η επιστροφή της Μαργέτας προκαλεί πραγματικό σεισμό, με τον Ιάσονα να εξοργίζεται μαζί της, εδώ και θρηνούσε τον χαμό της, ενώ παράλληλα, η περιουσία επιστρέφει στα χέρια της και η Ουρανία πλέον δεν έχει θέση στο αρχοντικό.