Η Μάγισσα Επεισόδιο 69 – Ο Μιχαήλ βιώνει τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής του καθώς το παρελθόν του αναδύεται ξαφνικά, απειλώντας να καταστρέψει τα πάντα για τα οποία εργάστηκε τόσο σκληρά για να οικοδομήσει.

Η Μάγισσα Επεισόδιο 69 – Η Θεοφανώ οδηγείται στο θάνατο

Η ώρα της πληρωμής των παλαιών του αμαρτιών έχει φτάσει, και εκείνος αναζητά απεγνωσμένα τρόπους να προστατεύσει ό,τι μπορεί από την καταιγίδα που έπληξε τη ζωή του. Τελικά, με τη συνδρομή του Μάρκου και του Αντρέι, καταφέρνει να βρει καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου. Την ίδια στιγμή, οι Γερακάρηδες και ο Τζανής συζητούν για το μέλλον της Θεοφανώς. Η Κυπριανή, γεμάτη μίσος, προσπαθεί να πείσει τους παρευρισκόμενους ότι η μοναδική λύση είναι η εξουδετέρωσή της. Και, δυστυχώς, επιτυγχάνει τον σκοπό της.

Ο Σπήλιος σχεδιάζει μια επιχείρηση ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει και άλλους σκοπούς, χωρίς να γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που η μητέρα του την μισεί τόσο πολύ, ούτε και το γεγονός ότι σκοπεύει να σκοτώσει τη δική του αδελφή. Η Ρηνιώ, έχοντας δει τη μητέρα της να δολοφονεί την Αναστασία, προσπαθεί απεγνωσμένα να δραπετεύσει από τον πύργο, ενώ ο Μισέλ παρακολουθεί από κοντά την ανεπιτυχή εξέλιξη των σχεδίων του, επιθυμώντας μόνο να πάρει τη Σκεύω και τα παιδιά της μακριά από αυτή την τραγωδία.

Την ίδια νύχτα, οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη Θεοφανώ στον θάνατο. Αυτή η νύχτα, ωστόσο, θα φέρει πολλές ανατροπές που κανείς δεν περίμενε ειδικά η Κυπριανή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ