Η Μάγισσα επόμενα επεισό: Η Μάγισσα καθηλώνει με τις που έρχονται να φέρνουν ανατροπές. Η σειρά υ Αντ1 σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση και υπόσχεται άμεσα νέες συγκινήσεις.

Αυτή που θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή θα είναι η Κερασίνα η οποία δε κρατάει το στόμα της κλειστό για ένα μεγάλο μυστικό και αναστατώνει τους Λασκαραίους

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Αυτό αποκαλύπτει η Κερασίνα

Ο μεγαλύτερος φόβος της Δανής γίνεται πραγματικότητα. Ο παράνομος δεσμός του και της ταξίας θα βγει στο φως και ο πύργος των Λασκαραίων γίνεται κάτω.

Η Κερασίνα έχει εδώ και τις υποψίες της για το παράνομο ζευγάρι. Η κοπέλα προσπαθεί να μάθει πάση θυσία αν αυτό που της λένε όλοι ότι είναι η φαντασία της ισχύει στα αλήθεια. Στα επόμενα επεισόδια λοιπον, η Κερασίνα θα βρεθεί μπροστά στο μυστικό για το οποίο χάθηκαν πολλές ζωές.

Η κόντρα της μάλιστα με τη Μεταξία φουντώνει καθώς εκείνη την απειλεί πως θα τα ξεσκεπάσει όλα. Πράγματι η νεαρή θα πραγματοποιήσει τις απειλές της ανακοινώνοντας τα νέα στο βραδινό τραπέζι. Η Δαμιανή προσπαθεί να σώσει τα ασυμάζευτα και να αποπροσανατολίσει τον Μιχαήλ και τον Μάρκο.

Κάποιοι θα πιστέψουν τους ισχυρισμούς της Κερασίνας ενώ άλλοι θεωρούν ότι είναι απλά λόγια μιας πληγωμένης γυναίκας που ζηλεύει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον Τζανής και Μεταξία θα τα βρουν δύσκολα στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Θεοφανώ βρίσκει έναν προστάτη σύμμαχο

Survivor 24/1 spoiler: Αυτή η ομάδα έχει το προβάδισμα για το έπαθλο.

Famagusta: Ο Θοδωρής ομολογεί τον φόνοSource link