Η παραλία: Ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι των Αρχοντάκηδων προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους… Παρακάτω τα επεισόδια 71-72 της σειράς της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»…

Η παραλία επόμα επεισόδια 71-72

Ο Χάρι η Υπατία επιστρέφουν στα Μάταλα, και όλη η κοινότητα των χίπηδων υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τον αγαπημένο τους χίπη.

Η παραλία 10/1 Επεισόδιο 71

Παράλληλα, ο Μαρκ και ο Σήφης ξεκινούν μια νέα ψαρέματος ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στα βάθη της θάλασσας. Η Σάρα έχει αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον Σήφη και νος κολακεύεται από την προσοχή που του δίνει.

Σε μια ειλικρινή συζήτηση του Παπά-Νικόλα με την κόρη του, η Κερασία του εξομολογείται πόσο δύσκολα περνάει με τον Γράντο και για πρώτη φορά ο πατέρας της την προτρέπει να αφήσει τον της παρέχοντάς της στήριγμα.

Η παραλία 11/1 Επεισόδιο 72

Ο Διονύσης καλεί για επίσημο δείπνο τον Χάρι στο σπίτι των Αρχοντάκηδων προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στην σχέση τους. Παράλληλα, όμ, ο Καραχάλιος μαζεύει όσο το δυνατόν περισσότερες πληρορίες για το πως κατάφερε ο Διονύσης να κάνει περιουσία και τα μυστικά που του αποκαλύπτουν παλιοί συνεργάτες του Αρχοντάκη στο Ηράκλειο τον βάζουν σε ακόμα μεγαλύτερες υποψίες σχετικά με τον που απέκτησε δύναμη.

Την ίδια περίοδο, η Μαρία είναι προβληματισμένη σχετικά με τα συναισθήματά της για τον Ανδρέα και σε μια τρυφερή συζήτηση με τον πατέρα της λαμβάνει την πιο σημαντική συμβουλή για το της.