Στα παρακάτω επεισόδια της τηλεοπτικής ιράς “Η Γη της Ελιάς” στο , η πρωταγωνίστρια Ιουλία θα βρεθεί στο κέντρο της προσοχής καθώς είναι έγκυος στο παιδί του .

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και τις στη Γη τη ελιάς.

Όπως αναφέρεται στο myTV, η Ιουλία έχει αφήσει την Αρεόπολη πίσω της και έχει ξεκινήσει μια ζωή στην Αθήνα, ενώ η εγκυμοσύνη της προχωρά χωρίς προβλήματα. Αν και υπάρχουν στιγμές που νιώθει μοναξιά, απολαμβάνει την ανεξαρτησία και την ηρεμία που της παρέχει η νέα της ζωή.

Στις δύσκολες στιγμές της μοναξιάς της, επικοινωνεί με την Αφροδίτη, που με την θετική της σκέψη και την ευαισθησία της την βοηθά να βγει από τις αρνητικές σκέψεις. Επιπλέον, ο Ισίδωρος της παρέχει στήριξη τόσο οικονομική όσο και με άλλους τρόπους.

Καθώς περνούν οι εβδομάδες, η Ιουλία παρακολουθεί την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της με προσοχή. Ισίδωρος και Στάθης την επισκέπτονται συχνά στο διαμέρισμά της στην Αθήνα για να την βοηθούν.

Μετά από πολλούς μήνες, όπως θα δείξουν τα επόμενα επεισόδια της “Η Γη της Ελιάς”, η Ιουλία θα γεννήσει το μωρό της στην Αθήνα, δίνοντας νέο νόημα στη ζωή της όπως και του Στάθη.