Η Θεοφανώ βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση μετά την αποκάλυψη ότι έχει οράματα, γεγονός που την κατέστησε στα μάτια των κατοίκων της Μάνης ως μια “μάσσα”. Παρά την αντίσταση του Μάρκου, ο πύργος των Λασκαραίων θύμα επιθέσεων, καθώς αρνήθηκε να την αποδεχτεί.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις της ς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Τζανής και η Δαμιανή προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, ο Αντρέι έχει διαφοτικά σχέδια!

Όπως προαναφέραμε, το χάρισμα της Θεοφανώς έγινε ευρέως γνωστό σε όλη τη Μάνη, με αποτέλεσμα οι Λασκαραίοι να βρεθούν στο στόχαστρο των κατοίκων της περιοχής. Ακούστηκαν φωνές όπως “Έχετε τον ίδιο τον διάβολο μέσα στον πύργο ” και “Διώξτε τη μάγισσα”.

Η ισχυρή οικογένεια βρέθηκε σε μεγάλη αναταραχή λόγω αυτών των γεγονότων, με ορισμ από τα μέλη της να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να αποδείξουν την ανωτερότητά τους και να προτείνουν να διώξουν την Θεοφανώ. Ωστόσο, ο Μάρκος ήταν αποφασισμένος: “Η Θεοφανώ θα μείνει, πάει και τελείωσε”.

Για να απομακρύνει τη Θεοφανώ από τον πύργο, η Δαμιανή χρησιμοποίησε λόγια κατά του Μιχαήλ, κατηγορώντας τον για την αρχηγία του Μάρκου. Ωστόσο, ο Μιχαήλ αποφάσισε να αντιταχθεί σε αυτήν την κίνηση και να διεκδικήσει τη Θεοφανώ πίσω.

Ο Μάρκος, όμως, αρνήθηκε να την εγκαταλείψει. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν ο πύργος να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με διαμάχες και εχθρότητα μεταξύ των της .

Ο Τζανής, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, , αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη Θεοφανώ για να διαβάλει τον αδελφό του. Παραδίδει τη Θεοφανώ στους Τριβολαίους με σκοπό να την τιμωρήσουν ως μάγισσα.