Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια 49-50

Ο Νικόλας ανακαλύπτει τρομοκρατημένος το πτώμα της Πόπης έ εξαφανιεί. Για να καλύψει τις υποψίες στο πρόσωπό του, συναντά τον Μίμη και τον πείθει ότι ύποπτος για τον φόνο είναι ο Φανούρης.

Ηλέκτρα 8/1 Επεισόδιο 49

Ο ζητάει από τον Παύλο να προγυμνάσει τη Δανάη για το πανεπιστήμιο. Ο Παύλος το αποφεύγει για την ώρα. Το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να ανακαλύψει τον φονιά της αδερφής του και να εκδικηθεί. Η Ηλέκτρα προσπαθεί να πείσει τη Φιλιώ να μην παντρευτεί τον Νικόλα.

Παράλληλα, η Κατερίνα μαθαίνει τυχαία ότι ο μισθός της για τη δουλειά της στο καφενείο πληρώνεται από τη μητέρα της κι αυτό την ι να συγκρουστεί άγρια με τη Δόμνα. Ο Βρεττός, θύμα της μηχανορραφίας του Νικόλα, αποκληρώνει τελικά τον Σωτήρη. Ενώ η Ηλέκτρα συναντιέται με τον Παύλο στο καταφύγιό τους. Της ζητά να φύγουν μαζί. Θα το αποφασίσει;

Ηλέκτρα 9/1 Επεισόδιο 50

Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει την Ηλέκτρα να το σκάσουν μαζί από την Αρσινόη, όμως η κουβέντα τους εξελίσσεται σε καβγά. Η Κατερίνα είναι, επι, μαζί με τον Νώντα. Νιώθει, όμως, πραγματικά ή τον χρησιμοποιεί ως δεκανίκι; Ο Νικόλας στήνει μια παγίδα στον Φανούρη, ώστε να ενοχοποιήσει εκείνον για τη φωτιά αλλά και για τον φόνο της Πόπης.

Ο Παύλος αρχίζει να καταστρώνει τη φυγή του από το νησί είτε με, είτε χωρίς την Ηλέκτρα. Η Ηλέκτρα μαλώνει άγρια με τον Σωτήρη, ο οποίος σηκώνει χέρι να τη χτυπήσει!

Η Φιλιώ μαθαίνει από τη μάνα της ότι η Πόπη σκοτώθηκε, αλλά δεν πρέπει να το μαρτυρήσει πουθενά, επειδή οι έρευνες συνεχίζονται. Η Φιλιώ συνδέει τα που γνωρίζει, συνειδητοποιώντας πως ο ς ύποπτος για τον φόνο της είναι ο μέλλων άντρας της, ο Νικόλας!