Η ζωή του Κωνσταντίνου βρίσκεται υπό απειλή, καθώς λαμβάνει απειλητικά μηνύματα, πράγμα που τον ανησυχεί σε μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Κωνσταντίνος παίρνει ένα ειδοποιητικό τηλεφώνημα, που τον ταράζει πάρα πολύ. Παρ' ότι η Ισμήνη τον ρωτά, ατί τον παρατηρεί εξειρετικά ανήσυχο, δεν της αποκαλύπτει τίποτα. Κι όμ, ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να ηρεμήσει μέχρι να αποκαλυφθεί αυτός που τον απειλεί.

Άραγε το παρελθόν του νέου στη ζωή του, στέλνοντάς του κάποια προειδοποίηση;

Σε άλλα νέα, η Αριάδνη προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την Βασιλική, παρά την αρχική της αντίσταση.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει ή να αποδεχτεί την Αριάδνη ως μέλος της οικογένειας, ιδιαίτερα μετά τη διαπίστωση ότι η Αριάδνη πήρε το οικογενειακό επώνυμο από τον Στάθη. Η Αριάδνη προσπαθεί να έρθει σε επαφή και να εξηγήσει τις προθέσεις της, όμως παίρνει ως απάντηση ένα τείχος από την Βασιλική.

Αυτό το τείχος θα το βάλει και στη σχέση με τον συζυγο της, τον Φίλιππο. Ο Φίλιππος θα την προειδοποιήσει ότι δεν αντιμετωπίζει με τον δέοντα τρόπο την αδερφή της και θα πρέπει να της δώσει μια ευκαιρία για .

Η Βασιλική θα αντιδράσει έντονα δηλώνοντας ότι δεν επιθυμεί να το ι. Αυτό θα εξοργίσει τον Φίλιππο ακόμη περισσότερο, δημιουργώντας σοβαρές εντάσεις στο τους.