Τρομοκρατημένος ο Μάρκος πληροφορείται από την Αλεξάνδρα πως ο ς και η Ελπίδα έχουν εξαφανιστεί. Φυσικά οι υποψίες όλων στην Ευγενία, η οποία έχει δείξει ξεκάθαρα επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας, να την ζήλια του, καθώς η Αλεξάνδρα μαζί με τον Μάρκο φεύγουν για να τους ψάξουν.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Σκέφαι πώς ο μόνος τρόπος για να απομακρύνει οριστικά τη σύζυγό του από τον Αποστολόπουλο, είναι να την πάρει και φύγουν με τα το συντομότερο. Στο μεταξύ, παρακρατικοί προσπαθούν να δολοφονήσουν τον Στέφανο, αλλά η Δήμητρα επεμβαίνει, αποτρέποντας το έγκλημα μέσα στο νοσοκομείο.

Η δημοσιογράφος έπειτα από αυτό το γεγονός συνειδητοποιεί ότι οι εχθροί πολλαπλασιάζονται. Ο Στέφανος αρχίζει να συνέρχεται και η Δήμητρα με τη Μαργέτα σκέφτονται τη μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, προκειμένου να είναι ασφαλής.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελπίδα παλεύει για τη ζωή της, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Ευγενία από τις , για την απόπειρα δολοφονίας ενν της. Η γιατρός βρίσκει προσωρινό καταφύγιο μαζί με τον γιο της, προτού σβήσει για πάντα τα ίχνη της.