Η εξαφάνιση της Θεοφανώς από τον πύργο προλεί αναταραχή, καθώς ο Μάρκος εκφράζει την απειλή του να ι τα πάντα για να βρει την αγαπημένη του.

Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Αναστάτωση & απειλές
Ανακοινώνει ότι θα υποφέρει όποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της Θεοφανώς και του παιδιού του, δημιουργώντας ένταση σε ολόκληρη την οικογένεια.

Οι ματιές που ανταλλάσσονται μεταξύ των εμπλεκομένων και των αθώων μελών της οικογένειας, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών. Ο Μιχαήλ λέει ότι η Θεοφανώ να αποφάσισε να φύγει μόνη της από φόβο και να κρυφτεί, αλλά ο Μάρκος απορρίπτει αυτήν την εξήγηση.

τη γνώμη του, κάποιος την ανάγκασε να φύγει, καθώς ο πύργος ήταν ασφαλές μέρος για εκείνη και δεν υπήρχε ς να τον τόπο αυτόν μόνη της.

Η ανησυχία εξακολουθεί να επικρατεί στο μαγειρείο, καθώς οι φίλοι της Θεοφανώς ανησυχούν για την εξαφάνισή της, ενώ και ο προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να την εντοπίσει και να τη φέρει πίσω.

Οι υποψίες του στρέφονται τον Τζανή, καθώς υπάρχουν σοβαροί λόγοι να πιστεύει ότι εκείνος έχει σχέση με την εξαφάνισή της.