Survivor trailer 16-2: Η Ελευθερία Ελευθερίου στην μπούκα – Μας πρόδωσες όλους, κοντά της ο Αλέξης Παππάς – Μάχη η ασυλία!

Survivor trailer 16/2: Πάλι η παραλία των μπλε τραβάει το περισσότερο ενδιαφέρον. Πάλι ο Αλέξης Παππάς στο επίκεντρο.

Survivor trailer 16/2

Survivor trailer 16/2: Έχει πολύ ζουμί η κατάσταση στην μπλε παραλία. Τόσο που δικαιολογημένα τραβάει τα βλέμματα στο Survivor, πέρα από τα αγωνίσματα. Βλέπουμε και πάλι από το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης, πως εκεί θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον στο ξεκίνημα τουλάχιστον.

Διότι σαν τα αγωνίσματα δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ωστόσο, έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε τι γίνεται. Θα δείτε κι εσείς στο τρέιλερ πως δεν φαίνεται ξεκάθαρα για ποιο λόγο… κράζουν την Ελευθερία Ελευθερίου οι μπλε. Τζέημς Καφετζής, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Άννα Μαρία Βέλλη τα… χώνουν στην Κύπρια τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια βλέπουμε την Ελευθερία Ελευθερίου να είναι δίπλα δίπλα με τον Αλέξη. Ο Αλέξης Παππάς που είχε έρθει σε κόντρα με την Ελευθερία πριν λίγο καιρό. Και κατηγορήθηκε μάλιστα στο συμβούλιο του νησιού. Αλλάζουνε τα πράγματα συνεχώς στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πιθανότατα γι΄’ αυτό το λόγο ο Τζέημς να της λέει: «Μας πρόδωσες όλους. Πρόδωσες τα πιστεύω σου. Εσύ έπρεπε να είσαι αυτή που πηγαίνει μπροστά». Η Ελευθερίου απάντησε: «Βαρέθηκα… Βρίσκουν συνέχεια κάτι καινούργιο». Για να δούμε. Νωρίτερα στο συμβούλιο είχε τσακωθεί ο Τριαντάφυλλος με τον Αλέξη επειδή κάνει εφέ με δυο γυναίκες. Περίεργα πράγματα, αν τελικά ισχύει πως η Ελευθερία και ο Αλέξης ήρθαν κοντά…

Καλή ερώτηση είναι πόσο θα συνεχίσει και αν θα συνεχίσει να τους επηρεάζει αρνητικά αυτό το κλίμα αγωνιστικά την μπλε ομάδα. Μόνο ο Τζέημς πάντως δασώνεται στα στατιστικά του Survivor. Οι κόκκινοι έχουν αρχίσει και κάνουν επέλαση…

Ο στίβος μάχης είναι στο σημείο που έχει εκκίνηση μέσα από τη θάλασσα. Αγαπημένο των μπλε, αφού εκεί δεν έχουν ηττηθεί ποτέ. Ποια ομάδα θα κερδίσει το 2ο αγώνισμα για την ασυλία; Θα το μάθουμε οριστικά σύντομα μέσα στη μέρα.