Ανανεωμένη η παίκτρια του Survivor!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor. Η 25χρονη είχε πολλές επιτυχίες αγωνιστικά, ενώ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

Μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, είδαμε τη Μαριαλένα να αλλάζει εμφανισιακά και για την ακρίβεια να πρήζεται το σώμα της, κάτι που είχαμε δει να συμβαίνει και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor του 2017.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Κατά τη διάρκεια του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν αρκετά πρησμένη και είναι και λογικό. Η αποχή από το φαγητό, οι δυσκολίες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο σε συνδυασμό με τις ορμόνες και τις διαταραχές στον κύκλο της είχαν οδηγήσει σε αυτό το πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς κυρίως.

Τώρα, πάντως, φαίνεται πως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι πιο ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Το πρήξιμο έχει φύγει εντελώς και το σώμα της έχει επανέλθει στα φυσιολογικά του.

Θα το δεις κι εσύ στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery μιας και η Μαριαλένα βρέθηκε σε μπαρ της Αθήνας μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Η άγνοια για την είσοδο του Σάκη στο Survivor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνυπήρξε στο φετινό Survivor με τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη. Κι ενώ κατά την άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο την είδαμε να μένει έκπληκτη, στη συνέχεια οι δυο τους ανέπτυξαν μια πολύ όμορφη και τρυφερή σχέση.

«Δεν είχα ιδέα ότι ο Σάκης θα έμπαινε στο παιχνίδι. Δεν κάναμε δήλωση συμμετοχής μαζί με τον Σάκη για το Survivor. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε και δεν μιλούσαμε. Δεν είχαμε επικοινωνία. Μετά τον είδα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ. Γενικά δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα για τον Σάκη. Είχαμε χωρίσει με τον τρόπο που είχαμε χωρίσει, δεν είχαμε μιλήσει ξανά. Μπήκε ο Σάκης με τη Χριστίνα και έπαθα εγκεφαλικά. Μετά όταν μίλησα με τον Σάκη και τη Χριστίνα… Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι», είπε η 25χρονη σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο Love It.

Και πρόσθεσε: «Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Τον αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Αν πω το τέλος, είναι τέλος. Στο αγωνιστικό τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί. Έχουν μιλήσει όλοι για εμάς, εκτός από μένα. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται (για βία) στον χωρισμό μας με τον Σάκη. Πραγματικά γελάω. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας».