Με μεγάλες ανατροπές επιστρέφει στις οθόνες μας η αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς», με την Ειρήνη να αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Παρασκευά, παρά τη γνώση της για την παράλληλη σχέση του με την Θεοδώρα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Θεοδώρα πήρε την δύσκολη να την εγκυμοσύνη του παιδιού που φέρει από τον Παρασκευά, έχοντας πληροφορηθεί για την παράλληλη σχέση του με την Ειρήνη και η Μαργαρίτα βρίσκεται συνεχώς της και την στηρίζει, ενώ παράλληλα αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ειρήνη την αλήθεια, εξηγώντας ότι ο Παρασκευάς τις κορόιδευε και τις δύο.

Η Ειρήνη, ερωτευμένη με τον Παρασκευά, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ώρα που είνος βιώνει δύσκολες ώρες, ώς δεν φανταζόταν ότι το διπλό που έπαιζε θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Μετά από μερικές ημέρες, η Ειρήνη ανακοινώνει στην Θεοδώρα την της για τον Παρασκευά και την της να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους. Βέβαια σε αυτή την απόφαση της θα αντίθετη η μητέρα της, Ασπασία, η οποία θα την συμβουλέψει να μην ξανά γυρίσει στην αγκαλιά του Παρασκευά, όμως μάταια.