Στην αγαπημένη καθημερινή σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», οι αναταραχές συνεχίζονται με αναπάντεχες εξελίξεις για την Βικτώρια και την . Η απογοήτευσή τους είναι μεγάλη, καθώς η Αμαλία και ο Σίμος παντρεύονται, ενώ την στιγμή ο Χριστόφορος καλείται να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά το θράσος της Στέλλας.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Αποστόλης κάνει συμφωνία που υπόσχεται να τον φέρει κοντά περιουσία. Την ίδια στιγμή, η Δωροθέα είναι έτοιμη να αναθεωρήσει κάποιες πτυχές της ζωής της, αφού λαμβάνει ένα αναπάντεχο δώρο που την συγκλονίζει. Από την άλλη η συμπεριφορά της ς προκαλεί έντονο εκνευρισμό στον Πάρη, δημιουργώντας εντάσεις που φαίνεται να μην μπορούν να αποφευχθούν.

Ένα ευχάριστο συμβάν ανατρέπει τη ζωή της Ζαχαρούλας και της οικογένειάς της, φέρνοντας μεγάλη δυστυχία. Η η του της Αμαλίας και του Σίμου φτάνει, και το σχέδιο της Βικτώριας και της Δωροθέας για να χαλάσουν τον γάμο φαίνεται να αποδίδει. Ο Σίμος βρίσκεται με ένα τεράστιο δίλλημα, επηρεασμένος από τα λόγια και των δύο γυναικών.

Ο Βύρωνας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να αποκαταστήσει τα πράγματα με τη Ζαχαρούλα, ενώ η απογοήτευση της Βικτώριας και της Δωροθέας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς αποτυγχάνουν να εμποδίσουν τον γάμο του Σίμου και της Αμαλίας. Η Δωροθέα, οργισμένη, προσπαθεί να δυσκολέψει τη ζωή της Αμαλίας, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά του Σίμου.

Στο σπίτι του Χριστόφορου Μπουραντά, μια ακόμα νεαρή ελπίζει να ζήσει το όνειρό της…Η Στέλλα, αφοσιωμένη στον στόχο της, μπαίνει στο δωμάτιο του Χριστόφορου και κάνει ένα ακόμη βήμα…