Η Δήμητρα στο υπόγειο, εγκλωβισμένη, προσπαθεί να κρυφτεί. «Εντάξει αγάπη, κατεβαίνω να κοιτάξω τώρα και θα σε πάρω να σου πω..», ακούει ν Τούλα που μιλάει στο τηλέφωνο με τον άντρα τ και και πανικόβλητη, κατεβαίνει γρήγορα τις σκάλες και να δει που θα κρυφτεί, ενώ νη πριν κατέβει στο υπόγειο ανεβάζει τον πίνακα τον διακόπτη.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Το υπόγειο ξαφνικά φωτίζει και η Δήμητρα προσπαθεί να κρυφτεί όσο καλύτερα γίνεται. Η Τούλα φτάνει στο υπόγειο και κοιτάει γύρω της και κάποια στιγμή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Δήμητρα, για καλή της τύχη δεν την βλέπει και φεύγει.

Ανεβαίνει πάνω και ενημερώνει τον Ρουσσέα: «Ναι αγάπη μου, το υπόγειο άδειο.. Αφού το θυμόμουν! Το περίεργο όμως είναι ότι βρήκα το μικρό φωτά αναμμένο.. Λες να το ξέχασε ο Θέμης; Μπορεί.. Φρόντισε να του βάλεις τις φωνές..», του λέει την ώρα που η Δήμητρα, με χίλιες προφυλάξεις καταφέρνει να φτάσει στο φυλάκιο.

Ο Λάμπρος της δίνει ένα μπουκι νερό να συνέλθει κι εκείνη του παραδίδει το σακουλάκι με το χαρτομάντιλο, με την σκόνη και το στικάκι, λέγοντας του: «Να φτάσουν στα χέρια της Δίωξης, απόψε κιόλας Λάμπρο..»